Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Ακόμα και το ρόλο τον βλέπω σαν εχθρό, περνάω διάφορες διαδικασίες» (Pics)
Showbiz

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Ακόμα και το ρόλο τον βλέπω σαν εχθρό, περνάω διάφορες διαδικασίες» (Pics)

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του «Your face sounds familiar».

H αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της αποκάλυψε το λόγο που δέχθηκε την πρόταση για το show μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1, ενώ ανέφερε αν έχει επιλέξει ποτέ δουλειά μόνο για τα χρήματα.

Πώς είπατε το «ναι»;

«Ο λόγος που δέχτηκα είναι γιατί το παρακολουθούσα, είναι ένα χαρούμενο σόου, γεμάτο χρώματα, δεν εκτίθεται κανένας, δεν εξαρτάται η καριέρα κανενός από τη δική σου γνώμη, είναι ανώδυνο με αυτήν την έννοια. Αν και, για μένα, τίποτα δεν είναι ανώδυνο».

-Γιατί «τίποτα δεν είναι ανώδυνο»;

«Δεν λέω ποτέ αμέσως "ναι" σε μια πρόταση, ό,τι και αν είναι. Έχω πει παροιμιώδη "όχι" σε δουλειές που έσκισαν, όχι λόγω έλλειψης ενστίκτου, αλλά έτσι είμαι. Πάντα με φοβίζει εμένα, οτιδήποτε! Το βλέπω έτσι στην αρχή. Ακόμα και το ρόλο τον βλέπω σαν εχθρό, περνάω διάφορες διαδικασίες».

-Τόσα χρόνια εμπειρίας και φοβάστε;

«Είναι προσωπική ανασφάλεια. Δεν είμαι άνετη καθόλου. Φαίνομαι, αλλά δεν είμαι. Κάθε φορά είναι κάτι καινούργιο. Καινούργιες απαιτήσεις, κι όσο πιο πολύ περνούν τα χρόνια -ειδικά για ένα θεατρικό ρόλο καταλαβαίνεις ότι είσαι ελλιπής. Αναμετριέσαι με τις ανεπάρκειες σου».

-Τη Μαρία τη γνωρίζατε;

«Μου είναι πολύ συμπαθής δεν την ξέρω καλά, τώρα τη γνωρίζω. Η Μαρία ένα πρόσωπο που ξέρει τη δουλειά της, δεν είναι απλά γλυκιά και χαριτωμένη. Ξέρει πολύ καλά τι κάνει και γιατί το κάνει. Έχει βαθύ σεβασμό και ήθος την ώρα που μιλάει. Ξέρει το ρυθμό της τηλεόρασης. Είναι πολύ σημαντικό που είναι στο τιμόνι του καραβιού».

-Τι άλλο κάνετε φέτος;

«Δεν κάνω τίποτα άλλο φέτος. Αν έκανα, δεν θα μπορούσα να κάνω αυτό. Είναι μια συγκυρία ευτυχής κι ελπίζω να αποδειχτεί τέτοια».

-Βλέπουμε φέτος μια επιστροφή στη μυθοπλασία.

«Είναι καταπληκτικό αυτό, ευτυχής κατάληξη. Υπέροχες παραγωγές, μεγάλη ελπίδα».

-Έχετε επιλέξει ποτέ δουλειά μόνο για τα χρήματα;

«Όχι, ποτέ. Δεν κατηγορώ όσους το έχουν κάνει, εγώ δεν το έκανα. Διάλεξα δουλειές γιατί πίστευα ότι είναι αξιοπρεπείς».

-Αν σας ζητούσα να διαλέξετε τη χρυσή εποχή της πορείας σας; Υπάρχει;

«Όχι. Θα σας πω ένα ποίημα του Καβάφη, που με αντιπροσωπεύει σε αυτό, τα "Κεριά". Τελείως πεσιμιστικό ποίημα... Το νόημα του είναι "κοιτάζω πίσω και βλέπω μια σειρά τα χρόνια σβησμένα κεριά και μπροστά μου έχω ένα μόνο,..". Αν καθίσω να τα ξεχωρίσω, λοιπόν, είναι σαν να βάζω τελεία και μου μένει ένα μόνο κερί. Αυτό δεν θέλω να μου συμβεί», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved