Showbiz

Ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μάρθα Καραγιάννη: Όλα τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας της (video)

Gossip-tv Team

Σε ιδιωτική κλινική συνεχίζει να νοσηλεύεται η Μάρθα Καραγιάννη η οποία έχει στο πλευρό της τον φύλακα άγγελό της, την Ντόρα Δούμα

Η στενή φίλη της και συγκάτοικός της αλλά και ένας πολύ καλός της φίλος, ο ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας μίλησαν στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα για την κατάσταση της υγείας της η οποία εισήχθη σε κλινική την περασμένη Πέμπτη.

Όπως είπε ο κύριος Σούρας ο οποίος έζησε από την πρώτη στιγμή την περιπέτεια της υγείας της Μάρθας Καραγιάννη, η αγαπημένη ηθοποιός εμφάνισε πυρετό και πόνο στην κοιλιακή χώρα και αρχικά ο γιατρός τη συμβούλεψε να μείνει σπίτι και να ξεκουραστεί μέχρι να δουν πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση της υγείας της.

Η Μάρθα Καραγιάννη όμως ένιωθε όλο και χειρότερα και έτσι η φίλη της, η Ντόρα, έκρινε σωστό να μεταφερθεί σε ιδιωτική κλινική προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς της συνέβαινε.

Μετά από πολλές εξετάσεις και πλήρη νηστεία, διαγνώστηκε πως πάσχει από χολοκυστίτιδα, μία φλεγμονή της χοληδόχου κύστης. Από εκείνη τη στιγμή και μετά ξεκίνησε η θεραπεία της Μάρθας Καραγιάννη η οποία ήδη έχει απαλλαγεί από ορούς και άρχισε να τρώει ελαφρά.

Η Ντόρα Δούμα που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της Μάρθας Καραγιάννη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με την εκπομπή και ευχαρίστησε τους γιατρούς για την φροντίδα που παρέχουν στην αγαπημένη ηθοποιό.

Δείτε τι άλλο αποκαλύφθηκε στην εκπομπή στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved