Η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει αν υπάρχει αληθινή φιλία στην τηλεόραση (Photos)
Showbiz

Η Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει αν υπάρχει αληθινή φιλία στην τηλεόραση (Photos)

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου σε εβδομαδιαίο περιοδικό.

Η παρουσιάστρια του YFSF και του Still Standing μίλησε για όλους και για όλα.

Δεν δίστασε μάλιστα να αποκαλύψει και αν υπάρχει κατά τη γνώμη της αληθινή φιλία στην τηλεόραση.

Υπάρχει αληθινή φιλία στην τηλεόραση;

«Είμαι ρομαντική και μπορώ να σου πω ότι ναι, υπάρχει. Εμένα από την τηλεόραση φίλοι μου είναι περισσότερο εκείνοι που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες. Έχω πολλούς γνωστούς και αγαπημένους, αλλά φίλους φίλους έχω λίγους».

Έρχονται στα ξαφνικά φίλοι στο σπίτι, θα μαγειρέψεις ή θα παραγγείλετε απ' έξω;

«Αν έχω υλικά, κάτι θα μαγειρέψω. Για να είμαι ειλικρινής, δεν είμαι και πολύ στο σπίτι μου πια, οπότε μάλλον θα πάρουμε απ' έξω».

Πότε ήταν η τελευταία φορά που γέλασες σαν παιδί, πότε έκλαψες και γιατί;

«Γελάω κάθε μέρα, και πολύ, δόξα τω Θεώ!

Κάνουμε αστεία με τους κολλητούς μου και με τους συνεργάτες μου στο καμαρίνι. Κλαίω όμως και εύκολα. Πρόσφατα συγκινήθηκα με έναν κύριο που ήρθε στην εκπομπή και μου είπε κάποια πολύ τρυφερά λόγια πίσω από τις κάμερες.

Έχεις κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα;

«Είμαι σε καλό δρόμο για τα όνειρα μου. Είμαι άνθρωπος που ονειρεύομαι, αλλά δεν βάζω και στόχους. Αυτό που με χαρακτηρίζει είναι πως παίρνω τη ζωή έτσι όπως έρχεται. Παίρνω τα μηνύματα που μου έρχονται και μετά τα προσαρμόζω πιο χαρούμενα στη ζωή μου.

Σε όλη αυτή την... τρελή πορεία προς την κορυφή πόσο σημαντική ήταν η παρουσία και η στήριξη του συζύγου σου;

«Ήταν αρκετά σημαντική, όσο και η στήριξη της οικογένειάς μου. Της μαμάς μου, που πάντα με συμβουλεύει, του μπαμπά μου, που δεν υπάρχει πια στη ζωή, αλλά πάντα ήταν εκεί να μου λέει κάποια πράγματα... Πιο φοβισμένος πάντα εκείνος από τη μαμά μου! Εκείνη ήταν ίσως πιο τολμηρή... Γενικά η οικογένεια παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Και οι φίλοι».

Του ζητάς τη γνώμη του κάθε φορά που έχεις να πάρεις μια σημαντική απόφαση;

«Γενικά συμβουλεύομαι κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους. Μέσα σε αυτούς είναι και ο άντρας μου και οι φίλοι μου. Άνθρωποι που ξέρω ότι θα μου πουν μόνο αλήθεια».

Μαρία, είσαι ευτυχισμένη;

«Αυτή τη στιγμή πηγαίνω σε ραντεβού για τη δουλειά μου, έχει ήλιο, ο ουρανός έχει το χρώμα που λατρεύω, είναι καταγάλανος, και σε πολύ λίγο θα βρίοκομαι στην πρόβα του "Face" και θα συναντήσω τους ανθρώπους που με κάνουν και γελάω. Ναι, είμαι ευτυχισμένη», είπε στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved