Κώστας Βουτσάς: Ο γάμος με την Αλίκη Κατσαβού και ο γιος στα 80 κάτι του! (Photos)
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Ο γάμος με την Αλίκη Κατσαβού και ο γιος στα 80 κάτι του! (Photos)

Ο Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή και η είδηση του θανάτου του έχει προκαλέσει θλίψη στο Πανελλήνιο.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός αφήνει μεγάλο κενό πίσω του, έζησε όμως μια ζωή που κάνει για εκατό!
Πολλές γυναίκες έχουν περάσει από δίπλα του κι είχε ζήσει μια ευτυχισμένη ζωή.
Ποιος να το περίμενε πως θα παντρευόταν ξανά σε τόσο μεγάλη ηλικία, όταν δηλαδή παντρεύτηκε την τελευταία του σύζυγο, Αλίκη Κατσαβού!
Ο Κώστας Βουτσάς σε κάθε γυναίκα που πέρασε από το πλευρό του άφηνε μια περιουσία, για την Αλίκη Κατσαβού όμως δεν είχε και πολλά να αφήσει.
Αυτό άλλωστε το είχε δηλώσει και ο ίδιος σε συνέντευξη που είχε δώσει στο παρελθόν.

«Είμαι και παππούς και πατέρας τώρα. Έχω τέσσερα παιδιά, βάζω και τον Άνθιμο μαζί! Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Κάναμε δυο προσπάθειες εξωσωματικής ώστε να πετύχει. Εγώ με τις γυναίκες που έχω ζήσει τις αγαπώ. Όταν έφευγα από μια γυναίκα, της άφηνα περιουσία. Όταν βρέθηκα με την Αλίκη, της είπα ότι εγώ δεν θα φύγω από κοντά σου, αλλά επειδή δεν έχω να σου δώσω σπίτια, σου χαρίζω τον εαυτό μου και το σπέρμα μου», είχε πει χαρακτηριστικά.


Ο Κώστας Βουτσάς και η Αλίκη Κατσαβού, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2016 και έζησαν μαζί μέχρι την τελευταία στιγμή, ώσπου αυτός έφυγε από τη ζωή.

Το ζευγάρι είχε παντρευτεί σε δημαρχείο και η άφιξή τους εκεί είχε γίνει με έναν μοντέρνο τρόπο όπως ακριβώς είχε ζητήσει η Αλίκη Κατσαβού!
Να θυμίσουμε πως είχαν πάει με το τζιπ οικογενειακού τους φίλου στο δημαρχείο.


Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν κουμπάρα ενώ στον γάμο ήταν η κόρη του ηθοποιού Σάντρα και η πρώην σύζυγός του, Έρρικα Μπρόγιερ-η οποία επίσης δεν είναι πια κοντά μας- και μάλιστα είχε δακρύσει όταν τον είδε να παντρεύεται.
Ανάμεσα στους καλεσμένους είχαμε δει τους: Θάνος Καληώρα, Κάτια Νικολαΐδου, Λίλα Καφαντάρη, Τάσο Χαλκιά, Μιμή Ντενίση, Σωτήρη Πολύζο, Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, Σπύρο Μπιμπίλα, Μαίρη Ραζή, Κατερίνα Γερονικολού, Μάρκο Σεφερλής, Έλενα Τσαβαλιά κ.α.

Η Αλίκη Κατσαβού, η οποία είχε επιλέξει να φορέσει ένα νυφικό στις αποχρώσεις του λευκού και του ροζ, ήταν έγκυος και περίμενε αγοράκι!

Στη gallery μπορείτε να δείτε στιγμιότυπα από τον γάμο τους:

Λίγο καιρό μετά, ήρθε στη ζωή ο μικρός Φοίβος, ο οποίος ομόρφυνε τη ζωή τους και συμπλήρωσε την ευτυχία τους.
Ο Κώστας Βουτσάς, μέχρι και την τελευταία στιγμή, δεν έχανε ευκαιρία και φρόντιζε να περνά όσο περισσότερο χρόνο μπορούσε με τον γιο του, ο οποίος τους είχε ξετρελάνει.
Σχεδόν σε καθημερινή βάση η μητέρα του Φοίβου Βουτσά, μοιραζόταν στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητα της οικογένειας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και όλες οι φωτογραφίες ήταν υπέροχες.

Μπορείτε να δείτε μερικές οικογενειακές φωτογραφίες στη gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved