Ελένη Μενεγάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τη βάφτιση της Μαρίνας της που δεν πρέπει να χάσεις!
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η αδημοσίευτη φωτογραφία από τη βάφτιση της Μαρίνας της που δεν πρέπει να χάσεις!

Πάθαμε πλάκα με την αδημοσίευτη φωτογραφία από τη βάφτιση της Μαρίνας Παντζοπούλου!

Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μία φωτογραφία από τη μυστική βάφτιση της μικρής κόρης της, που έγινε πριον τέσσερα χρόνια!

Η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος βάπτισαν την κόρη τους στις 27 Αυγούστου του 2016 στην Άνδρο, σε πολύ στενό κύκλο με νονούς τα άλλα τρία της παιδιά που απέκτησε με τον Γιάννη Λάτσιο.

Η μικρούλα πήρε το όνομα Μαρίνα! Η Ελένη Μενεγάκη τότε είχε δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter φωτογραφίες από την τελετή, δείχοντάς μας τις μπομπονιέρες αλλά και τις τρυφερές της στιγμές με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Η Ελένη Μενεγάκη, χθες, 18 Φεβρουαρίου, με αφορμή λοιπόν την επέτειο γάμου με τον Μάκη Παντζόπουλο - που έκλεισαν πέντε χρόνια γάμου - δημοσίευσε μία φωτογραφία που απεικόνιζε την παρουσιάστρια αγκαλιασμένη με τον Μάκη της και έλαμπαν από ευτυχία στη βάφτιση της κόρης τους! Ήταν μία φωτογραφία που έβγαλαν πριν τέσσερα χρόνια, τον Αύγουστο του 2016!

Όσο για το πώς πήρε το όνομα Μαρίνα η κορούλα τους; Να σας υπενθυμίσουμε ότι πίσω από το όνομα «Μαρίνα» κρύβεται μία συγκινητική ιστορία αγάπης. Μαρίνα λεγόταν η γιαγιά του Μάκη, που «έφυγε» από τη ζωή πριν κάποια χρόνια και η Ελένη είχε συγκινηθεί από την ιστορία αγάπης και έρωτα της γιαγιάς και του παππού του αγαπημένου της και έτσι αποφάσισε να δώσει το όνομα στη μικρή.

Δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία του ζευγαριού από τη βάφτιση της κόρης του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved