Big Brother: Ελεύθερη αφέθηκε η 44χρονη πρώην παίκτρια reality που συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά
Showbiz

Big Brother: Ελεύθερη αφέθηκε η 44χρονη πρώην παίκτρια reality που συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά

Big Brother: Ελεύθερη αφέθηκε η 44χρονη πρώην παίκτρια reality που συνελήφθη για όπλα και ναρκωτικά- Αρνείται τις κατηγορίες τόσο η ίδια όσο και ο σύντροφός της

 

Ελεύθερη με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής χρηματικής εγγύησης, αφέθηκε η 44χρονη πρώην παίκτρια ριάλιτι με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Η πρώην παίκτρια του Big Brother συνελήφθη μαζί με τον 49χρονο σύντροφό της στα Πλατανίδια Μαγνησίας για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και όπλων. Σε αντίθεση με την 44χρονη ο σύντροφός της οδηγήθηκε στη φυλακή όπου θα παραμείνει μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι που διέμεναν και κατέσχεσαν 1,3 κιλά κάνναβης, εξοπλισμό υδροπονικής καλλιέργειας, λειτουργικό πολεμικό τουφέκι (υποπολυβόλο), με τέσσερις γεμιστήρες χωρίς φυσίγγια, αεροβόλο τουφέκι, κυνηγετικό όπλο, γεμιστήρα πιστολιού χωρίς φυσίγγια και 461 πολεμικά φυσίγγια, διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα από τα οποία αντιαεροπορικά

Το ζευγάρι στην απολογία του υποστήριξαν ότι τα ναρκωτικά, ο εξοπλισμός υδροπονικής καλλιέργειας, τα όπλα και οι σφαίρες που κατάσχεσε η Αστυνομία δεν τους ανήκουν και δεν βρέθηκαν στο σπίτι που νοικιάζουν και μένουν, αλλά σε αποθήκη που βρίσκεται στο αγρόκτημα που βρίσκεται το σπίτι.

Οι κατηγορούμενοι παραδέχτηκαν μόνο ότι τα χρήματα που κατασχέθηκαν (12.000 ευρώ και 1000 δολάρια ΗΠΑ) είναι δικά τους, είναι δηλωμένα στην Εφορία και προέρχονται από έσοδα του 49χρονου. Επίσης, παραδέχθηκαν ότι τους ανήκει η κάμερα που είχαν στην είσοδο του σπιτιού τους, το οποίο βρίσκεται στην εξοχή.

Η 44χρονη είναι γνωστή από τη συμμετοχή της το 2001 στο πρώτο Big Brother,με τους Τσάκα (Γιώργο Τριανταφυλλίδη), Πρόδρομο Καθηνιώτη και τη Μαίρη Σκόρδου.

Πριν χρόνια, είχε καταγγείλει ότι έπεσε θύμα απόπειρας βιασμού από επιχειρηματία σε μια guest εμφάνιση που είχε κάνει μαζί με άλλους παίχτες του συγκεκριμένου παιχνιδιού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved