Γνωστός ηθοποιός «καρφώνει» τη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή (photos-video)
Showbiz

Γνωστός ηθοποιός «καρφώνει» τη νέα ταινία του Μάρκου Σεφερλή (photos-video)

Η ταινία «Χαλβάη 5-0» έχει ξεκινήσει να προβάλλεται στον κινηματογράφο και η απήχησή της ήταν μεγάλη από την πρώτη κιόλας εβομάδα.

Η κινηματογραφική ταινία του Μάρκου Σεφερλή έκανε 75.000 εισιτήρια στην πρώτη εβδομάδα της, ένα αρκετά μεγάλο νούμερο για ελληνική ταινία.

Ο Θάνος Τοκάκης, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην ταινία «Ευτυχία», μια ταινία που αφορά στη ζωή της Ευτυχίας Παπαγιαννοπούλου, παραχώρησε συνέντευξη στη Δήμητρα Καλφούντζου και στην πρωινή εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και μια φράση του ήταν αρκετή για να μας κάνει να προβληματιστούμε.

Ο γνωστός ηθοποιός, αφού αναφέρθηκε στον ρόλο που υποδύεται, τον «Λουκά», είπε: «Το ελληνικό cinema έχει ανάγκη τον κόσμο αυτή τη στιγμή. Ο κόσμος δεν εμπιστεύεται τις ελληνικές ταινίες, και με αφορμή την ταινία του Μάρκου Σεφερλή, που λένε “α τι γίνεται”, πρέπει να ακούσουμε το γεγονός ότι αυτή η ταινία την πρώτη εβδομάδα έκανε 75.000 εισιτήρια, όταν η «Ευτυχία» έκανε 40.000. αυτό είναι κάτι που πρέπει να το αφουγκραστούμε».

Και συνέχισε, λέγοντας: «Ο Μάρκος Σεφερλής έχει ένα δικό του κοινό, το οποίο πάντα τον ακολουθεί κι είναι πολύ σημαντικό. Και στο θέατρο δε νομίζω ότι παίρνει κάποιες καλές κριτικές. Δεν ξέρω καν αν γίνονται κριτικές… Άμα το “Χαλβάη 5-0” ξεπεράσει την «Ευτυχία» σημαίνει ότι η αισθητική οδεύει προς τα εκεί. Και το ερμηνεύουμε αντιστοίχως. Δε λέω αν είναι καλό ή κακό απαραίτητα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved