Showbiz

Για 16η μέρα διασωληνωμένος ο Κώστας Βουτσάς! Τι αποκάλυψε η Ντενίση που τον επισκέφτηκε (vid+pics)

Gossip-tv Team

Χαμόγελα αισιοδοξίας έχει σκορπίσει ο Κώστας Βουτσάς στην οικογένειά του αφού σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο αγαπημένος μας ηθοποιός παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου παρουσιάζει η κατάσταση της υγείας του μεγάλου μας κωμικού, σύμφωνα με την κόρη του Θεοδώρα.

«Θα θέλαμε δημόσια να ευχαριστήσουμε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αττικόν και ειδικά τον Διοικητή κ. Σ. Αποστολόπουλο, τον Διευθυντή της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καθηγητή κ. Α. Αρμαγανίδη και τον Αναπληρωτή Καθηγητή κ. Iraklis Tsagkaris και την ομάδα τους για την άριστη φροντίδα που παρέχουν στο μπαμπά.

Είναι απόλυτα λογικές οι συντηρητικές εκτιμήσεις λόγω της ηλικίας και των σύνθετων ιατρικών προβλημάτων του, αλλά εμείς με χαρά βλέπουμε κάθε μέρα ως τώρα, μικρά αλλά σημαντικά βήματα προόδου.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο για το ενδιαφέρον και την αγάπη του. Μας δίνει μεγάλη δύναμη. Η ζωή του όλη είναι αφιερωμένη στο να μας κάνει ολους να γελάμε και να βλέπουμε τη ζωή με χαρά.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ τα μέσα ενημέρωσης για τη διακριτική τους στάση.

Εμείς είμαστε κοντά του, οι κόρες του, η μαμά μας, η σύζυγός του και η οικογένεια του- και Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά.

Θα σας ενημερώνουμε για κάθε σημαντική εξέλιξη.

Να είστε όλοι καλά.

Ευχαριστουμε πολυ!
Με αγαπη απο τον Κώστα και την οικογένεια του. ♥️», έγραψε χαρακτηριστικά η Θεοδώρα Βουτσά.

Στο νοσοκομείο βρέθηκε σήμερα και η Μιμή Ντενίση η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha για τον Κώστα Βουτσά και τη σύντομη επαφή που είχαν οι δυο τους.

Όπως αποκάλυψε, ο αγαπημένος ηθοποιός είχε τις αισθήσεις του και παρ’ όλο που δεν της μίλησε εκείνη του είπε ότι πρέπει να γίνει καλά γιατί έχουν ταινία να γυρίσουν.

Δείτε τι άλλο είπαν οι δύο ηθοποιοί στο βίντεο…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved