Γ. Αβασκαντήρα: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του Χρανιώτη μετά την είδηση ότι είναι έγκυος! (photos)
Showbiz

Γ. Αβασκαντήρα: Η πρώτη ανάρτηση της συζύγου του Χρανιώτη μετά την είδηση ότι είναι έγκυος! (photos)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγους μήνες ο Γιώργος Χρανιώτης και η Γεωργία Αβασκαντήρα καθώς περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Ο ίδιος ο ηθοποιός αποκάλυψε την ευχάριστη είδηση την περασμένη εβδομάδα στην κάμερα του Πρωινού: «Είναι έγκυος η γυναίκα μου. Δεν γινόταν να μην το πω γιατί έρχεται καις τα γυρίσματα του Your Face Sounds Familiar και η κοιλιά της φαίνεται.

Τον Ιούνιο θα γεννηθεί το παιδί μας. Θα φτιάξω το δωμάτιο του παιδιού μου, θα μαγειρεύω γιατί πλέον η γυναίκα μου δεν μπορεί. Θα της κάνω όλα τα χατίρια. Το θέλαμε πολύ!» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος περιμένει πώς και πώς να έρθει η στιγμή που θα κρατήσει το μωρό του αγκαλιά.

Στο μεταξύ, η μέλλουσα μαμά έκανε την πρώτη ανάρτησή της μετά την είδηση ότι είναι έγκυος και με χαρά ευχαρίστησε όλους όσοι έσπευσαν να της ευχηθούν τα καλύτερα μέσα από τα social media.

Μάλιστα ανέβασε την πρώτη της φωτό ως έγκυος και έγραψε από κάτω:

«Υπάρχει κάτι όμορφο που μπορεί να συμβεί στα social media, να ανταλλάξεις ευχές και όμορφα λόγια με ανθρώπους που δεν γνωρίζεις). Σας ευχαριστώ πολύ όλους (22 εβδομάδων έγκυος)».

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της αλλά και φωτογραφίες του ερωτευμένου ζευγαριού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved