H Λένα Παπαληγούρα μιλάει πρώτη φορά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι»
Showbiz

H Λένα Παπαληγούρα μιλάει πρώτη φορά για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της: «Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι»

Πριν από λίγες ημέρες έγινε γνωστό ότι η Λένα Παπαληγούρα είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της και μάλιστα διανύει τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και τώρα κάνει τις πρώτες δηλώσεις. 

Όπως παραδέχτηκε η όμορφη ηθοποιός, μαζί με τον σύζυγό της Άκη Πάντο, θέλησαν να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το όμορφο μυστικό τους. Η ίδια είπε χαρακτηριστικά στη Real:

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για να μείνει κρυφό, γιατί είναι προσωπικά πράγματα αυτά και θέλουμε όσο μπορούμε να τα κρατάμε μεταξύ μας. Και από τον θίασο θεάτρου «Βέμπο», όπου παίζω στο έργο «Η δασκάλα με τα χρυσά μάτια», το είχα εμπιστευτεί μόνο στον Κωνσταντίνο Ασπιώτη και στη Γιούλικα Σκαφιδά. Θα το μοιραζόμουν μαζί τους μέσα στις επόμενες μέρες αφού είχε ήδη αρχίσει να φαίνεται η κοιλίτσα, αλλά με πρόλαβε το δημοσίευμα».

Όσο για τα συναισθήματα του ζευγαριού, η Λένα Παπαληγούρα παραδέχεται:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που θα μεγαλώσει η οικογένειά μας και θα αποκτήσει αδελφάκι ο Αναστάσης μας».

Η Λένα Παπαληγούρα επίσης αποκάλυψε πως αμέσως μετά τη γέννηση και του δεύτερου παιδιού της, η ίδια θα συνεχίσει κανονικά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις αφού θα πρωταγωνιστήσει στην Επίδαυρο το ερχόμενο καλοκαίρι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved