Ασλάνογλου – Πέππας: Πάθαμε πλάκα με τον γιο τους! Δεν θα πιστεύεις πόσο έχει μεγαλώσει (Photos)
Showbiz

Ασλάνογλου – Πέππας: Πάθαμε πλάκα με τον γιο τους! Δεν θα πιστεύεις πόσο έχει μεγαλώσει (Photos)

«Το τυχερό μου αστέρι είναι ο γιος μου», δήλωσε η Μαρίνα Ασλάνογλου σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη και μόλις τον δεις θα πάθεις πλάκα.

Μπορεί η ηθοποιός και ο σύζυγός της, δικηγόρος στο επάγγελμα να μην κάνουν συχνά δημόσιες λόγω του βεβαρημένου επαγγελματικού τους προγράμματος, ωστόσο όταν πρόκειται για το παιδί τους και οι δυο θα βρουν χρόνο για να περάσουν μαζί του όμορφες στιγμές.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τους απαθανάτισε όλους μαζί να απολαμβάνουν όμορφες στιγμές κάνοντας βόλτα και ψώνια σε μεγάλο εμπορικό κέντρο των βορίων προαστίων.

Όπως κι εσύ θα δεις στη gallery ο μικρός τους πρίγκιπας μεγάλωσε πολύ και πλέον συνοδεύει τους γονείς του.

Η ηθοποιός μέσα από πρόσφατη συνέντευξή έστειλε ένα μήνυμα σε όλες εκείνες τις γυναίκες που «παλεύουν» να φέρουν στον κόσμο το παιδί τους.

«Να μην απογοητεύονται οι γυναίκες αν δεν πιάσουν παιδί με την πρώτη εξωσωματική. Και να έχουν στο μυαλό τους ότι ορισμένες φορές υπάρχει μια ολόκληρη «βιομηχανία» από πίσω, γι' αυτό και θα πρέπει να έχουμε κάνει σχετική έρευνα πριν εμπιστευτεί κάποιον για αυτό τον σκοπό.

Υπάρχουν κοπέλες που έχουν προβεί σε δεκάδες εξωσωματικές, δεν βλέπουν αποτέλεσμα, αλλά συνεχίζουν με τον ίδιο γιατρό. Για ποιο λόγο; Από την άλλη, καταλαβαίνω και την ανάγκες τους. Τι να πεις σε αυτή τη γυναίκα που το προσπαθεί τόσο πολύ;», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved