Κόκκινο Ποτάμι – Κωνσταντίνος Καζάκος: Αποκάλυψε την ηλικία του και «μείναμε»
Showbiz

Κόκκινο Ποτάμι – Κωνσταντίνος Καζάκος: Αποκάλυψε την ηλικία του και «μείναμε»

Κόκκινο Ποτάμι: Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλάει για τη συνεργασία του με την πρώην σύζυγό του, Τάνια Τρύπη

Ο ντοκτόρ Νικολαΐδης, κατά κόσμον Κωνσταντίνος Κοζάκος, αποκαλύπτει σε συνέντευξή του τις εξελίξεις σε σχέση με τον ρόλο του στο «Κόκκινο Ποτάμι», και σχολιάζει την τηλεοπτική συνεργασία του με την πρώην σύζυγο του Τάνια Τρύπη

Τι σας λέει ο κόσμος; Σας μιλά με το όνομα σας από τη σειρά;
Μερικές φορές με λένε γιατρέ μου, ντοκτόρ Νικολαϊδη. Είναι πολύ ωραίο, γιατί δείχνει πόσο αγαπάει ο κόσμος τη σειρά. Είναι πολλοί που έχουν ρίζες από τον Πόντο και διακρίνω ότι υπάρχει μια φόρτιση συναισθηματική. Είναι ένα συγκινητικό έργο και σίγουρα, έχει αγγίξει πολύ κόσμο αυτή η σειρά

Έχετε κοινά στοιχεία με τον ντοκτόρ Νικολαΐδη;
Κάποια έχω, αλλά όχι πολλά. Αυτήν την ηρεμία την έχω κι εγώ ως άνθρωπος. Βέβαια αλλιώς θα αντιδρούσα εγώ, αλλιώς αυτός. Δεν είμαστε ίδιοι άνθρωποι, αλλά σαφώς έχω πάρει στοιχεία του εαυτού μου.

Αληθεύει ότι ο Μανούσος Μανουσάκης όταν σας είδε του φανήκατε πολύ νέος;
Είχα πάει ξυρισμένος και με κοντό μαλλί. Μου λέει τι είναι αυτά, πρέπει να είσαι μεγάλος. Του απάντησα ότι είμαι, πλησιάζω τα 50. Στο πρώτο γύρισμα με τον Ιωάννη Παπαζήση, ο Μανουσάκης διέκοψε μάλιστα τη σκηνή και είπε να με «φτιάξουν» με το μακιγιάζ γιατί έδειχνα σαν μεγάλος αδελφός του Παπαζήση.

Η μεταμόρφωση σας τι απαιτεί; Είναι αλήθεια ότι σας βάζουν και ρυτίδες;
Ε βέβαια πρέπει να... βαρύνω λίγο.

Τι χαρακτήρας είναι ο Μανούσος Μανουσάκης; Υπάρχει κάτι που δεν ξέρουμε για εκείνον;
Είναι τελειομανής. Είναι ένας σκηνοθέτης που ξέρει να χειρίζεται τους ηθοποιούς του και ξέρει να εκμαιεύει από αυτούς το καλύτερο. Επίσης κάνει τον ηθοποιό να νιώθει ασφάλεια και σιγουριά. Και έτσι ο ηθοποιός έρχεται και... ανθίζει. Αυτή είναι η σχέση του με τους ηθοποιούς. Από κει και πέρα η σχέση του με την κάμερα είναι κάτι άλλο, έχει ένα πολύ καλό μάτι, έχει την αίσθηση του ρυθμού και είναι πολύ καλός σκηνοθέτης. Και κάτι που δεν ξέρετε είναι ότι παίζει όλους τους ρόλους από μέσα του, έτσι στήνει τις σκηνές.

Αληθεύει ότι σε όλους τους ηθοποιούς ό,τι έχει να το πει θα το πει στο αυτί;
Ναι, με προσοχή, έτσι ώστε να μην αισθανθεί άσχημα κανένας. Είναι ευγενέστατος, αν και έχει κάποιες φορές τις εκρήξεις του. Εξάλλου, αυτός είναι ο αρχηγός. Γενικά είναι πολύ ωραίος συνεργάτης και θα ήταν μεγάλη μου χαρά να ξανασυνεργαστούμε.

Στη σειρά είστε ζευγάρι με την πρώην σύζυγο σας, Τάνια Τρύπη. Πώς είναι αυτή η συνεργασία;

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved