Xρήστος Βασιλόπουλος: Έχει μάτια μόνο για τη Σάρα -  Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του ηθοποιού
Showbiz

Xρήστος Βασιλόπουλος: Έχει μάτια μόνο για τη Σάρα - Η δημόσια ερωτική εξομολόγηση του ηθοποιού

Ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος εξομολογήθηκε δημόσια τον έρωτά του για την αγαπημένη του, την Αμερικανίδα Σάρα Κόνερ. 

Ενας από τους πιο γοητευτικούς Ελληνες ο Χρήστος Βασιλόπουλος, αν και δεν μας έχει συνηθίσει σε εξωστρεφείς δηλώσεις αγάπης αυτή τη φορά έκανε την ανατροπή κάνοντας ερωτική εξομολόγηση στην αγαπημένη του.

Ο Χρήστος Βασίλοπουλος ο οποίος ζει το δικό του «αμερικανικό όνειρο» μένοντας για πάνω από 10 χρόνια στο Λος Αντζελες αποφάσισε να εξομολογηθεί τον ερωτά του για τη σύντροφο του, Σάρα Κόνερ, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου τον ακολουθούν 16,6 χιλιάδες χρήστες.

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος και λάτρης των πολεμικών τεχνών, ο οποίος έγινε γνωστός μέσα από τον ρόλο του στη σειρά «Μαρία η άσχημη» και το 2009 αποφάσισε να αφήσει την καριέρα του στην Ελλάδα και να κυνηγήσει την τύχη του στην Αμερική, αυτή τη φορά μας άφησε άφωνους με την τρυφερότητα του: «Αγάπη για πάντα! Ευτυχισμένη μέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη Βαλεντίνα μου, μια όμορφη γυναίκα, με την οποία συναντήθηκα σε ένα app dating (δεν θα μπορούσα ποτέ να πιστέψω σε εφαρμογές γνωριμιών), μια γυναίκα με την οποία έχω ταξιδέψει σε κάθε γωνιά του πλανήτη, μια γυναίκα που θαυμάζω και αγαπώ σαν τρελός! Ηappy Valentine’s μωρό μου, σ' αγαπώ!», έγραψε ο Βασιλόπουλος.

Στην ίδια ανάρτηση, η hair stylist απαντά: «Ομορφε μου, ήταν ένα μοιραίο...χτύπημα! Σ' αγαπώ και είμαι τόσο χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή την περιπέτεια μαζί σου!». Ο Χρ. Βασιλόπουλος το 2012 πήρε διαζύγιο από την Αντωνία Βεντούρη, με την οποία ήταν παντρεμένος μόλις έναν χρόνο, και μετά από κάποιες σύντομες σχέσεις γνώρισε τη Σ. Κόνερ. Το 2016 ο ηθοποιός και η Αμερικανίδα celebrity hair colourist έκαναν σχέση, μεσολάβησε ένα διάστημα λίγων μηνών που έμειναν μακριά, αλλά από το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς είναι ξανά μαζί και μάλιστα καλύτερα από ποτέ, αφού αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο Μπέβερλι Χιλς.

Η ζωή του Ελληνα ηθοποιού έχει αλλάξει ριζικά όχι μόνο στα προσωπικά αλλά και στα επαγγελματικά, αφού η πορεία του στην Αμερική περιλαμβάνει επτά ταινίες διεθνείς διαφημιστικές καμπάνιες και έναν γκεστ ρόλο στην τηλεοπτική σειρά «The Closer». Ακόμα, έπαιξε σε επτά επεισόδια της δραματικής σειράς του Αλαν Μπολ, «Banshee», σε έξι επεισόδια της σειράς επιστημονικής φαντασίας «The Last Ship», ενώ έκανε γκεστ εμφάνιση στην αστυνομική σειρά «Blindspot». Αξίζει, επίσης να σημειωθεί ότι είναι o πρώτος Ελληνας ηθοποιός που έδωσε τη φωνή και το πρόσωπο του για το video game «Μetal Gear Solid». Ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Real, η Ελλάδα παραμένει στην καρδιά του και κάθε καλοκαίρι επίστρεφα, για να συνδεθεί με την οικογένεια και τους φίλους του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved