Κώστας Βουτσάς: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις της κόρης του Θεοδώρας (photos)
Showbiz

Κώστας Βουτσάς: Ραγίζουν καρδιές οι αναρτήσεις της κόρης του Θεοδώρας (photos)

Κώστας Βουτσάς: Πενθεί ο καλλιτεχνικός κόσμος μετά την είδηση ότι ο Κώστας Βουτσάς άφησε τα ξημερώματα την τελευταία του πνοή. 

Ο μεγάλος μας ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, μετά από 19 ολόκληρες ημέρες στο νοσοκομείο Αττικόν και ύστερα από σοβαρές επιπλοκές στην υγεία του, έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας στο απόλυτο πένθος την καλλιτεχνική του οικογένεια αλλά και τους δικούς του ανθρώπους, τις τρεις κόρες του Σάντρα, Θεοδώρα και Νικολέττα, τη σύζυγό του Αλίκη Κατσαβού και τον γιο τους Φοίβο.

Μόλις λίγες ώρες μετά την απώλεια, η κόρη του Θεοδώρα έκανε τις πρώτες αναρτήσεις της στο instagram οι οποίες αποπνέουν τον πόνο αλλά και τη νοσταλγία για όλες τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον πατέρα της.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Θεοδώρα Βουτσά, η οποία είναι επίσης ηθοποιός και η μοναδική από τις κόρες του που ακολούθησε το επάγγελμά του, όταν έμαθε ότι ο πατέρας της εισήχθη στο νοσοκομείο, ταξίδεψε από την Ολλανδία όπου ζει μόνιμα με την οικογένειά της για να βρίσκεται στο πλευρό του.

Η Θεοδώρα λοιπόν, ανέβασε φωτογραφίες της μαζί του, ενώ ξεχωρίζει ένα ποστ με κοινή τους φωτογραφία στην οποία αναφέρει στη λεζάντα: "Έρωτας • Βαθύς • Μεγάλος".

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της κόρης του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved