O Σπαλιάρας στην Ιρανική τηλεόραση – Έδωσε συνέντευξη μιλώντας περσικά και ψάρωσε τον reporter
Showbiz

O Σπαλιάρας στην Ιρανική τηλεόραση – Έδωσε συνέντευξη μιλώντας περσικά και ψάρωσε τον reporter

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εδώ και καιρό βρίσκεται στο Ιράν, αφού συμμετέχει σε μια ακόμη διεθνή παραγωγή.

Μετά την σειρά του Netflix, λοιπόν, μια ακόμη ξένη παραγωγή εντάσσεται στο βιογραφικό του, και συγκεκριμένα η σειρά «Salman Farsi». Πρόκειται για μια σειρά εποχής, η οποία τοποθετείται χρονικά στο 500 μ.Χ, με τον Γιάννη να υποδύεται έναν Bυζαντινό Στρατηγό, όπως ο ίδιος μας είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή του στο gossip-tv.

Η κρατική τηλεόραση του Ιράν και το κανάλι channel 1, το οποίο θα προβάλλει την εν λόγω σειρά, τρύπωσε στα γυρίσματα και μίλησε με τους συντελεστές της παραγωγής και φυσικά με τον δικό μας ΣΠΑΛ.

Το θέμα είναι ότι ο Σπαλιάρας τους την… έσκασε, αφού μίλησε περσικά στον δημοσιογράφο που του πήρε τη συνέντευξη και τον εντυπωσίασε με την προφορά του.

Εκτός από τον ρόλο του, ο Γιάννης Σπαλιάρας αναφέρθηκε στην πολιτισμική κουλτούρα τόσο της Ελλάδας όσο και της Περσίας, ενώ τόνισε ότι παρά τις συγκρούσεις του παρελθόντος, οι δύο λαοί έχουν κάνει ο καθένας τη δική του προσφορά. Να αναφέρουμε ότι στη συγκεκριμένη παραγωγή συμμετέχει κι ο Νίκος Πουρσανίδης με τον Μάνο Πίντζη!

Δες στις παρακάτω εικόνες τον mr Spal στην κρατική τηλεόραση του Ιράν και πλάνα από το μέρος που γυρίζεται η σειρά, αλλά και το νέο look στα μαλλιά του που τα «σπάει».

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ (15.50)

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved