Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Λουίζα Βούρου - Ο γιος της στο νοσοκομείο (photos)
Showbiz

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Λουίζα Βούρου - Ο γιος της στο νοσοκομείο (photos)

Ο Μάρτιος δεν μπήκε καλά για τη Μαρία Λουίζα Βούρου, τον Γιάννη Παπαγεωργίου και την οικογένειά τους.

Αντί για κουλούμα και πικνίκ με χαρταετό, το ζευγάρι βρέθηκε στο νοσοκομείο με το παιδί του. Το γεγονός αποκάλυψε η ίδια, εξηγώντας μάλιστα και τον λόγο: ο μικρός τους γιος, ο Ιάσονας, που είναι μόλις 1,5 ετών, παρουσίασε αδιαθεσία και νοσηλεύεται.

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια ανέβασε το μεσημέρι της Κυριακής στο Instagram ένα story που ανησύχησε και στεναχώρησε τους διαδικτυακούς φίλους της. Δημοσίευσε μία φωτογραφία που δείχνει το παιδικό χεράκι του γιου της με τον ο και έγραψε: «Δυστυχώς, ο μήνας δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Μετά από δυο μέρες πυρετό, χωρίς άλλα συμπτώματα, ήρθαμε νοσοκομείο όπου μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ουρολοίμωξη στον Ιασονάκο. Εισαγωγή κατευθείαν και αντιβίωση ο καημένος τα 'χει παίξει και είναι μέσα στα νεύρα».


Χθες το πρωί η Μαρία Λουίζα ανέβασε εκ νέου στα social media της, ένα βίντεο μέσα από το νοσοκομείο όπου πέρασε τη νύχτα δίπλα στον μικρούλη και ευχαριστούσε τους followers της για τα μηνύματα: τις ευχές για περαστικά. «Καλημέρα κι από εμένα κι από τον ασθενή! Με έχετε συγκινήσει, ειλικρινά δεν περίμενα τέτοια συμπαράσταση και τετ αγάπη!» είπε και κατόπιν συμβούλευσε τους υπόλοιπους γονείς να προσέχουν!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved