Κορονοϊός: Το συγκινητικό μήνυμα της Φουρέιρα για τον περιορισμό κατ' οίκον (photos)
Showbiz

Κορονοϊός: Το συγκινητικό μήνυμα της Φουρέιρα για τον περιορισμό κατ' οίκον (photos)

Ένα δυνατό και συγκινητικό μήνυμα για τις κρίσιμες στιγμές που περνά όλος ο πλανήτης με τον κορoνοϊό έστειλε η Ελένη Φουρέιρα, παροτρύνοντας, παράλληλα, τους περισσότερους από 1 εκατομμύριο followes της να μείνουν στο σπίτι!
 

Ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών, η Ελένη Φουρέιρα μένει στο σπίτι και, μέσω των social media, έστειλε το μήνυμά της, δανειζόμενη ένα κείμενο της Kitty O'Meara γεμάτο αισιοδοξία.

«Και οι άνθρωποι έμειναν σπίτι. Και διάβαζαν βιβλία και άκουγαν και ξεκουράζονταν και γυμνάζονταν και έκαναν τέχνη και έπαιζαν παιχνίδια και μάθαιναν νέους τρόπους για να υπάρχουν. Και άκουσαν ακόμα πιο βαθιά… Κάποιοι διαλογίζονταν, κάποιοι προσεύχονταν, κάποιοι χόρευαν.

Κάποιοι συνάντησαν τις σκιές τους. Και οι άνθρωποι άρχισαν να σκέφτονται διαφορετικά. Και οι άνθρωποι θεραπεύτηκαν. Και, χωρίς ανθρώπους που ζουν σε αδαείς, επικίνδυνους, ανόητους και χωρίς καρδιά τρόπους, η γη άρχισε να θεραπεύεται. Και όταν ο κίνδυνος πέρασε και οι άνθρωποι βρέθηκαν και πάλι, πενθούσαν για τις απώλειές τους, έκαναν νέες επιλογές και ονειρεύτηκαν νέες εικόνες και δημιούργησαν νέους τρόπους για να ζήσουν και να θεραπεύσουν τη γη πλήρως, όπως είχαν θεραπευτεί», αναφέρει το κείμενο.

Θυμίζουμε πως λόγω του κορoνοϊού, η «εκρηκτική» performer, που πρόσφατα κυκλοφόρησε, από την Panik Records, το νέο της hit «YAYO», αναγκάστηκε να ματαιώσει live εμφανίσεις της, καθώς και τις δύο συναυλίες της με τον Κολομβιανό superstar Maluma σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Δείτε το post της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved