Χριστίνα Αλεξανιάν: Σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της λίγες ημέρες πριν τα μέτρα για τον κορονοϊό
Showbiz

Χριστίνα Αλεξανιάν: Σπάνια εμφάνιση με τον σύντροφό της λίγες ημέρες πριν τα μέτρα για τον κορονοϊό

Η έξοδος του ζευγαριού, πραγματοποιήθηκε πολύ πριν ανακοινωθούν τα έκτακτα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού στη χώρα μας.

Τρεις μήνες μετά την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους, τους είδαμε και πάλι μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr απαθανάτισε την Χριστίνα Αλεξανιάν παρέα με τον σύντροφό της, στην Κηφισιά αρκετές ημέρες πριν ανακοινωθούν τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του ιού στη χώρα μας.

Αυτό το διάστημα το ζευγάρι μένει στο σπίτι, ωστόσο πριν μέρες οι δυο τους έκαναν τη βόλτα και τα ψώνια τους στην περιοχή και έδειχναν ευδιάθετοι και χαρούμενοι.

Όσα χρόνια η ηθοποιός είναι στα φώτα της δημοσιότητας ποτέ δεν έχει απασχολήσει με τα προσωπικά της και ήταν πραγματικά έκπληξη όταν η ίδια μίλησε δημόσια για τον σύντροφό της πριν μερικούς μήνες.

«Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή. Ευτυχισμένη, ερωτευμένη, χαρούμενη. Ξέρεις με έναν μαγικό τρόπο κάποια στιγμή γίνονται όλα. Μου το έλεγαν και δεν το πίστευα, ότι γίνονται και αυτά.

Ότι ερωτεύεσαι. Νομίζω ότι είναι η πιο ευτυχισμένη προσωπική στιγμή που συναντήθηκα με έναν άνθρωπο που έχουμε έναν κοινό κώδικα. Που αγαπιόμαστε και που έχουμε όλα τα συστατικά που λέμε «ωραίο ζευγάρι». Είμαστε τόσο ευτυχισμένοι που όλα τα σκεφτόμαστε και το γάμο», είχε πει.

Δες τους μαζί στη gallery που ακολουθεί

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved