Ράνια Τζίμα: «Η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος»
Showbiz

Ράνια Τζίμα: «Η μητρότητα με έκανε να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος»

Ράνια Τζίμα: Η παρουσιάστρια του  Mega  μιλά για το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων, τα social media και τα fake news, αλλά και την προσωπική της ζωή

Η Ράνια Τζίμα επέστρεψε στο Mega και μίλησε όχι μόνο για τα επαγγελματικά της αλλά και για την κόρη της και την καθημερινότητά της.

«Ναι, έχουν υπάρξει άνθρωποι που με έφεραν εδώ που είμαι σήμερα, η Βίκυ, ο Θεόδωρος, η Άρτεμις, ο Γαβριήλ (σ.σ ο σύζυγός της , Γαβριήλ Σακελλαρίδης) και τώρα η Ελένη. Με άλλαξε πολύ η μητρότητα. Με έκανε να θέλω να γίνω καλύτερος άνθρωπος, για την Ελένη. Η δημιουργία οικογένειας είναι κάτι απαιτητικό για μια σύγχρονη επαγγελματία, αλλά και μια τεράστια χαρά. Η πραγματική ζωή είναι στο σπίτι μας», παραδέχεται η Ράνια στο περιοδικό Downtown.

Στην καθημερινότητα της, η Ράνια Τζίμα επιστρέφει εκεί γύρω στις επτάμισι το απόγευμα, ενώ από τις οκτώ το πρωί βρίσκεται στο γραφείο για την προετοιμασία του μεσημβρινού Δελτίου. «Το παλιό Mega ήταν ένα μεγάλο σχολείο για όλους εμάς που δουλέψαμε εκεί. Μας δίδαξε την υποχρέωση να επιμένουμε στην ακρίβεια της είδησης μέχρι κεραίας. Αυτή η προίκα δεν μπορεί παρά να καθορίσει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεσαι τη δουλειά. Το νέο ξεκίνημα του Mega με έχει γεμίσει χαρά. Θέλω να το ξαναζήσω και πάλι με τις ίδιες αρχές».

Ποια θεωρεί ότι είναι η μεγαλύτερη πρόκληση, όχι μόνο για τη θέση στην οποία βρίσκεται, αλλά και για το κανάλι γενικότερα; «Κατά τη γνώμη μου, η μεγαλύτερη πρόκληση και για εμάς στο μεσημεριανό Δελτίο, αλλά και για το κανάλι συνολικά, είναι να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών», εκτιμά.

«Να ξέρουν ότι όταν συντονίζονται στο Mega θα βλέπουν πραγματικές ειδήσεις και ότι θα παίρνουν την πληροφορία με τέτοιον τρόπο, που θα τους αφήνει το περιθώριο να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα για όσα συμβαίνουν».

Η Ράνια Τζίμα μίλησε και για τα social media αλλά και για τα fake news.

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

Τι πιστεύει, λοιπόν, ότι κάνει έναν δημοσιογράφο καλό και πόσο εύκολη είναι η προσαρμογή από το ρεπορτάζ στην παρουσίαση; «Καλός δημοσιογράφος είναι εκείνος που δουλεύει αδιάκοπα μέχρι να βρει την πληροφορία», απαντά. «Ο βασικός στόχος δεν αλλάζει. Είναι αυτός, είτε κάποιος βρίσκεται στο ρεπορτάζ στον δρόμο, είτε στο τιμόνι μιας εκπομπής, είτε στο στούντιο του Δελτίου Ειδήσεων, είτε ακόμη και στο κοντρόλ. Ως εκ τούτου, δεν αισθάνομαι ότι έχω κάνει κάποια δραματική μετάβαση. Εξακολουθώ να αναζητώ την πληροφορία από τη νέα· θέση, όπως έκανα και από την προηγούμενη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved