Μαρία Εκμεκτσίογλου: Άσπρισαν τα μαλλιά της σε μια μέρα όταν ο γιος της μπήκε στην εντατική! photos
Showbiz

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Άσπρισαν τα μαλλιά της σε μια μέρα όταν ο γιος της μπήκε στην εντατική! photos

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Η Πολίτισσα μαγείρισσα μιλάει για τις δραματικές στιγμές που πέρασε όταν ο γιος της μπήκε στην εντατική μετά την παράσυσρή  του από αυτοκίνητο 

Ανήσυχο πνεύμα, δεν θέλει να χάνει λεπτό από τη ζωή της η Μαρία Εκμεκτσίογλου, που όπως λέει, οι δυσκολίες που έχει περάσει την έχουν ατσαλώσει. Η γνωστή σεφ μίλησε στο Λοιπόν για παιδιά της, στον τρόπο που τα μεγάλωσε και στη σχέση που έχουν μεταξύ τους, ενώ θυμήθηκε τις 72 ώρες που πέρασε μεγάλος γιος της στην εντατική, όταν την ημέρα των γενεθλίων του τον χτύπησε αυτοκίνητο.
Όπως λέει η Μαρία Εκμεκτσίογλου αυτό την έκανε να ασπρίσουν τα μαλλιά της μέσα σε μια νύχτα.

θυμάσαι κάποιο έντονο περιστατικό από την παιδική ηλικία των γιων σου;
Όταν ο Αλέξης ήταν 6 χρονών, ο Απόλλων ήταν 4 χρονών και ο Πασχάλης νεογέννητος. Τον Αλέξη τον χτύπησε αυτοκίνητο, μπήκε στην εντατική κι έμεινε 72 ώρες. Άσπρισαν τα μαλλιά μου σε μια νύχτα. Μια λουρίδα μαλλιού μου, εκείνο το βράδυ, έγινε κάτασπρη.

Πώς συνέβη το περιστατικό;
Ήταν στην Α' Δημοτικού. Το σχολείο του ήταν πολύ κοντά στο σπίτι μας και πήγαινε μια φίλη μου να τον πάρει μαζί με το δικό της, όταν σχόλασαν, να μου τον φέρει στο σπίτι, γιατί εγώ είχα το μωρό. Ο Αλέξης της ξέφυγε κι εκείνη την ώρα κατέβαινε ένα αμά­ξι και τον χτύπησε. Ήρθαν και μου το είπαν...
Ήταν την ημέρα των γενεθλίων του, 6 Μαΐου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ... εγώ ετοίμαζα τούρτα και γλυκά, γιατί είχα πάρτι στο σπίτι, θα έρχονταν οι φίλοι του.

Διαβάστε τη συνέχεια στη gallery που ακολουθεί:


Ό Αλέξανδρος με βοηθούσε πολύ με τα παιδιά και μετά την εντατική, μόλις άνοιξε τα μά­τια του, μου είπε: «Μαμά, τα παιδιά πού είναι;». Έπαιρνε το μικρό να τον πάει βόλτα, όταν πήγαινα να κολυμπήσω στη θάλασσα, τον κρατούσε, είχε ευθύνη μεγάλη και μέχρι τώρα. Αν δεν χώριζα, μπορεί να έκανα και τέταρτο παιδί, σίγουρα.

Αφού υπήρχε οικονομική άνεση, γιατί δεν ήθελες να έχεις κάποια κοπέλα δίπλα σου να σε βοηθάει;
Δεν ήθελα, όχι. Έφερνα κοπέλα να με βοηθήσει στο σιδέρωμα, γιατί δεν μπορώ να το κάνω, ποτέ στη ζωή μου δεν μπορούσα, έφερνα για την καθα­ριότητα του σπιτιού, αλλά και όταν έβγαινα κάποιο βράδυ έξω, γιατί δεν μου άρεσε να βγαίνω με τα μωρά, όπως βλέπω να κάνουν, να τα κοιμίζουν στις καρέκλες και στου καναπέδες, ούτε να πάω με τρία παιδιά σ' ένα εστιατόριο. Τους είχα σε γερμανική εκπαίδευση, τους κοίμιζα νωρίς, 9:00 μ.μ., κάτι για το οποίο με μισούνε μέχρι τώρα.

Υπάρχουν θαυμαστές σου που έχουν εκδηλώ­σει τον ερωτά τους;
Τελευταία μου ήρθε μια τεράστια γλάστρα, ένα μικρό δάσος, αλλά ήταν ανώνυμο. Μετά ακολούθησαν άλλες δύο γλάστρες, μικρότερου μεγέθους, αλλά δεν εμφανίστηκε κάποιος από πίσω. Είναι κάποιος θαυμαστής. Μου έχει ξανατύχει πολλές φορές. Από το λουλουδάδικο της γειτονιάς μου έχουν πει ότι αυτός που μου στέλνει τα λουλούδια δεν τολμάει να έρθει να μου μιλήσει. Σίγουρα έχω «χτίσει», άθελα μου ίσως, έναν «τοίχο» προστασίας γύρω μου. Έχω περά­σει τρείς ζωές σε μία.

Οι γιοι σου θέλουν να ξαναπαντρευτείς;
Με τίποτα. Αν αγαπήσω κι ερωτευτώ, σίγουρα, δεν θα τους ακούσω. Δύο περιπτώσεις που έδειξα ενδι­αφέρον τις αποπήραν και οι τρείς τους. Έχω μυστι­κά που δεν τα λέω ούτε στον εαυτό μου, ανήκουν σ' εμένα, δεν θα τα μοιραστώ ποτέ με κανέναν, είναι τελείως δικά μου, μέσα στην ψυχή μου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved