Showbiz

Μαρία Μπακοδήμου: H ανησυχία για τον γιο της που σπουδάζει στην Αγγλία:«Του είπα να εγκαταλείψει»

Gossip-tv Team

Ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου και του Δημήτρη Αργυρόπουλου κάνει τις σπουδές του στο Μπράιτον.

Όπως ξέρουμε τις τελευταίες ημέρες τα κρούσματα στην Αγγλία είναι αρκετά, καθώς ο Πρωθυπουργός της χώρας, Μπόρις Τζόνσον, δεν κινήθηκε εγκαίρως με μέτρα κατά του κορονοϊού. Μάλιστα, τα κρούσματα αυτήν την στιγμή ανέρχονται στις 11.812.

Ο γιος της τηλεπαρουσιάστριας, Νικήτας, λοιπόν βρισκόταν εκεί με εκείνη μνα μιλάει μέσω skype στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για το πώς βίωσε την κατάσταση.

«Ανησύχησα. Άρχισα να ρωτάω τι γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία κι ο γιος μου μού έλεγε ότι το συζητάνε αλλά δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο. Το παιδί μου θα ερχόταν κανονικά στις 20 Μαρτίου, αλλά είδα ότι το πράγμα γίνεται περίεργο όσο δεν παίρνουν μέτρα και περιμέναμε να κλείσουν τα Πανεπιστήμια. Οπότε, του είπα εγώ κι ο μπαμπάς του να εγκαταλείψει και να φύγει κα να δώσει το μάθημα κάποια άλλη στιγμή. Σημασία είχει να είναι καλά και να μην μπλέξει όπως έμπλεξαν οι Έλληνες που περιμένουν σ’ ένα βρετανικό αεροδρόμιο και δεν ασχολείται και κανείς».

Ακόμη, ανέφερε πώς δρα εκείνη λόγω της καραντίνας, λέγοντας: «Είμαι συνέχεια κλεισμένη μέσα. Βγαίνω μόνο για να πάω σούπερ μάρκετ, στον μανάβη κάτι στον χασάπη».

Δείτε όσα είπε στο παραπάνω βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved