Ελένη Μενεγάκη: Η μοναδική φορά που μίλησε για τον πεθερό της (Video & Photos)
Showbiz

Ελένη Μενεγάκη: Η μοναδική φορά που μίλησε για τον πεθερό της (Video & Photos)

Η Ελένη Μενεγάκη έχει άριστες σχέσεις με την πεθερά της, Λιλίκα Μαντζίκα, με τον πεθερό της όμως;

Πεθερά και νύφη έχουν τέλεια σχέση!

Δεν είναι λίγες οι φορές που η κυρία Λιλίκα κάνει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της Ελένης και δεν είναι λίγες οι φορές που και η λαμπερή παρουσιάστρια έχει δείξει το πόσο την αγαπά δημόσια, μέσα από σχόλια στο προφίλ της πεθεράς της και τα likes που κάνει κάτω από τις φωτογραφίες αλλά και τις δηλώσεις που κάνει κατά καιρούς μέσα από την εκπομπή, Ελένη!

H Eλένη Μενεγάκη θαυμάζει την πεθερά της για την καλλιτεχνική της δραστηριότητα και η πρώτη φορά που τις είδαμε μαζί ήταν όταν η μητέρα του συζύγου της, Μάκη Παντζόπουλου, συμμετείχε στην έκθεση φωτογραφίας του Μουσείου Λαογραφίας και Χριστιανικής Τέχνης της Άνδρου.

Οι δύο γυναίκες τότε είχαν αγκαλιαστεί και φιληθεί, δείχνοντας δημόσια την υπέροχη σχέση που έχουν! Η Λιλίκα Παντζοπούλου εμπνέεται από τις θάλασσες της Άνδρου και τις φωτογραφίζει…

Ποια είναι η σχέση με τον πεθερό της; Η Ελένη Μενεγάκη λατρεύει τον πεθερό της!

Μάλιστα, είχε αναφερθεί στον πεθερό της, τον κύριο Δημήτρη πριν τρία χρόνια, μία μέρα πριν την ονομαστική του γιορτή και είχε τονίσει: «Αύριο είναι 26, του Αγίου Δημητρίου. Δημήτρη θέλω, οπωσδήποτε. Αν δεν βρείτε θα πάρω τον πεθερούλη μου, ο οποίος είναι αριστούργημα. Του πεθερούλη μου το τηλέφωνο δεν σας το λέω στον αέρα...»!

Και μπορεί αυτή τη φορά να μην τη θυμάστε, όμως πρόσφατα η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε στον πεθερό της μιας και έχει γενέθλια μέσα στο Μάρτη! Τι είχε πει;

Δείτε την gallery που ακολουθεί και θα δεις τον πεθερό της, αλλά και το απόσπασμα με τη σχετική δήλωσή της!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved