Showbiz

DOT: Ο Τσαλίκης είναι γείτονας με τη Ζαμπέτογλου και έκαναν εκπομπή στον κήπο της παρουσιάστριας!

Gossip-tv Team

Ο κορονοϊός έχει φέρει τα πάνω κάτω σε κάθε επίπεδο και όλοι μας έχουμε γίνει ιδιαίτερα δημιουργικοί. 

Και επειδή πρέπει να περιορίζουμε τις μετακινήσεις και τις πολλές συναναστροφές, οι δημιουργοί της εκπομπής DOT είχαν την ιδέα να κάνουν εκπομπή από την αυλή της παρουσιάστριας της οποίας τυγχάνει να είναι γείτονάς της ο Γιώργος Τσαλίκης.

Δηλαδή όχι απλά γείτονες αφού τα σπίτια τους είναι μεσοτοιχία. Έτσι, ήταν πολύ απλό! Έδωσαν ραντεβού στον κήπο του σπιτιού της Νάνσυς Ζαμπέτογλου παρουσία του στενού της συνεργάτη και συμπαρουστιαστή Θανάση Αναγνωστόπουλου.

Ο τραγουδιστής λοιπόν πήρε το καφεδάκι του από το δικό του σπίτι και μίλησε μαζί τους για την καθημερινότητά του τώρα που είναι απομονωμένος με τρεις γιους μέσα στο σπίτι και εκείνος αναφέρθηκε στις δουλειές που έχει κάνει.

Τόνισε πως αν και έχει παύση από τις καλλιτεχνικές του δουλειές, εργάζεται αδιάκοπα στον Δήμο Περιστερίου όπου εκλέχθηκε πρόσφατα μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για την οργάνωση που έχει πετύχει ο δήμαρχος.

Επίσης, αναφέρθηκε και στις αγωνίες που μπορεί να έχει για τους δικούς του ανθρώπους με αφορμή τον κορονοϊό και ευχήθηκε σε όλους ψυχραιμία και καλή υγεία μέχρι να περάσουμε όλοι μαζί αυτές τις δυσκολίες.

Δείτε τι άλλο είπε ο τραγουδιστής στη συνέντευξή του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved