Showbiz

Ν. Γερμανού: Η έκκληση της μικρής Μαρίας και η απάντηση του προέδρου της Κύπρου που τη συγκίνησαν

Gossip-tv Team

Μία πιτσιρίκα, η μικρή Μαρία από την Κύπρο η οποία παρακάλεσε τον πρόεδρο της Κύπρου Νίκο Αναστασιάδη να κάνει κάτι για να διώξει τον κορονοϊό καθώς ήθελε να δει τις ξαδελφούλες της, συγκίνησε τη Ναταλία Γερμανού

Η παρουσιάστρια είχε καλεσμένο στην εκπομπή της Καλύτερα δε γίνεται τον Μιχάλη Μαρίνο τον οποίο προέτρεψε να δουν μαζί ένα πολύ όμορφο βίντεο με μία μικρή συμπατριώτισσά του, τη μικρή Μαρία η οποία ζητούσε από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας της Κύπρου να κάνει ό,τι μπορεί για να διώξει μακριά τον κορονοϊό που την είχε υποχρεώσει να μένει σπίτι, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δει τις αγαπημένες της ξαδελφούλες.

Όσο γλυκιά ήταν η μικρούλα όμως, άλλο τόσο γλυκιά και τρυφερή ήταν η απάντηση του Νίκου Αναστασιάδη ο οποίος είδε το βίντεο με την έκκληση της μικρής Μαρίας -προφανώς είχε γίνει viral- και θέλησε να καθησυχάσει τη μικρούλα.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της Κύπρου της έγραψε στα social media:

«Γλυκιά μου Μαρία καλημέρα… εδώ από την "καραντίνα" που είμαι κι εγώ, είδα το όμορφο μήνυμά σου και πείσμωσα ακόμη περισσότερο. Για σένα κοριτσάκι μου, για την οικογένειά σου, τις ξαδερφούλες σου που θέλεις τόσο πολύ να τις δεις.

Για όλα τα παιδιά του κόσμου, για τα δικά μου εγγονάκια που πεθύμησα τόσο να αγκαλιάσω, θα συνεχίσω να δουλεύω για να μπορέσουμε όλοι μαζί σύντομα να βρισκόμαστε χωρίς φόβο, όπως κάναμε πάντα.

"Για να μιλάμε για τον κορωνοϊό και να είναι σαν ένα από τα τόσα παραμύθια που σου διαβάζουν η μαμά και ο μπαμπάς. Μία μέρα, σύντομα ελπίζω, θα ήθελα να σε δω εδώ στο Προεδρικό Μέγαρο, μαζί με τις ξαδερφούλες σου και να κάνουμε μία άλλη ανάρτηση που θα φωνάξουμε μαζί: "Κορωνοϊέ σε νικήσαμε. Με την "καραμπίνα" και με την υπομονή, με την επιστήμη και το κουράγιο όλων μας σε διώξαμε σαν κακό όνειρο". Σε φιλώ γλυκά. Ένας παππούς που τυγχάνει να είναι και Πρόεδρος».

Δείτε στο βίντεο τη συγκίνηση της Ναταλίας Γερμανού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved