Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δεν πάει ο νους σας τι κάνει μετά την προβολή του MasterChef! (photos)
Showbiz

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δεν πάει ο νους σας τι κάνει μετά την προβολή του MasterChef! (photos)

Είναι πλέον γεγονός! Ο κορονοϊός μας έχει κάνει να βγάλουμε τον πιο δημιουργικό μας εαυτό και μερικοί από εμάς -όπως για παράδειγμα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος- είμαστε γεμάτοι ενέργεια και με διάθεση για νέα πράγματα. 

Οι πολλές ώρες εγκλεισμού σε ένα σπίτι και ο... ατέλειωτος ελεύθερος χρόνος που λίγο πολύ, λόγω εγκλεισμού, έχουμε όλοι μας, μας έχουν οδηγήσει στην ανίχνευση και εύρεση νέων ασχολιών και ενδιαφερόντων.

Το ίδιο προφανώς συνέβη και με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ο οποίος, όπως και οι υπόλοιποι συντελεστές του MasterChef όχι μόνο απέχει από τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων (βλέπουμε ακόμα όσα είχαν προλάβει να γυρίσουν) που έτσι και αλλιώς έχουν σταματήσει, αλλά βρίσκει και δημιουργικές ασχολίες για να περνάει όμορφα τον χρόνο του στο σπίτι.

Ο αγαπημένος σεφ, ανακοίνωσε σήμερα, μάλιστα, τι ακριβώς θα κάνει από εδώ και στο εξής αμέσως μετά την προβολή του αποψινού επεισοδίου του ριάλιτι μαγειρικής.

Και δεν θα πιστεύετε περί τίνος πρόκειται!

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, λοιπόν κάνει εκπομπή σε ιντερνετικό ραδιόφωνο και μάλιστα έχει δώσει και τίτλο στην εκπομπή του. Την ονομάζει "2 μέτρα απόσταση", προφανώς λόγω κορονοϊού.

Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις του:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved