Βασίλης Ζούλιας: Είδαμε το σπίτι του γνωστού σχεδιαστή και το λατρέψαμε! (photos)
Showbiz

Βασίλης Ζούλιας: Είδαμε το σπίτι του γνωστού σχεδιαστή και το λατρέψαμε! (photos)

Βασίλης Ζούλιας: Ο γνωστός σχεδιαστής είναι ένθερμος υποστηρικτής του «Μένουμε σπίτι» και μας δείχνει το δικό του σπίτι μέσα από τα social media

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας γεννήθηκε τη δεκαετία του ’60. Ήρθε παιδί ακόμα με τη μητέρα του από τη Μήλο.

Ο Βασίλης Ζούλιας πριν ακόμα ενηλικιωθεί ξεκίνησε να κάνει φωτογραφίσεις, να φτιάχνει βιτρίνες, να πουλάει ρούχα και να είναι στιλίστας.

Το έμφυτο ταλέντο του και η μαθήτευσή του δίπλα σε «ηχηρά» ονόματα της μόδας τον έκαναν να ξεχωρίσει και να γίνει ένας επιτυχημένος fashion designer.

Ρομαντικός, νοσταλγός μιας άλλης εποχής, εραστής της έμφυτης κομψότητας, ανάμεσα σε πολλά άλλα, κατάφερε να κάνει τα σχέδιά του να έχουν διεθνή αναγνώριση

Ο γνωστός σχεδιαστής παραδέχτηκε ότι το ταξίδι του μέχρι σήμερα στη ζωή ήταν πολύ δύσκολο, όμως η μόδα ήταν αυτή που τον βοηθούσε πάντα να ξεφύγει από τα προβλήματα.

Ο Βασίλης Ζούλιας έχει με σθένος παραδεχτεί ότι ήταν τοξοκοεξαρτημένος:
«Εγώ είμαι ένας άνθρωπος με αυτήν την ψυχοσύνθεση, που όμως μπήκε στην ανάρρωση. Αυτό συμβαίνει όταν, όντας σε αυτή την κατάσταση, έρθει αυτή η ευλογημένη στιγμή που πιάσεις επιτέλους πάτο.
Ο μοναδικός λόγος που μιλάω γι’ αυτό μπροστά στις κάμερες είναι ότι μπορεί κάποιος εκεί απέναντι να εμπνευστεί και να πει ότι “αφού ο Βασίλης Ζούλιας τα κατάφερε, μπορώ κι εγώ να ξεφύγω από αυτή την κόλαση”.
Εγώ τώρα είμαι μέσα στο φως, μέσα στη δημιουργία, μέσα στην αγάπη για τη ζωή. Είμαι καθαρός 25 χρόνια και κάτι μήνες. Δεν έχω νιώσει ποτέ ότι θέλω να ξαναγυρίσω πίσω», έχει δηλώσει ο γνωστός σχεδιαστής

Ο Βασίλης Ζούλιας έχει ένα αξιοζήλευτο σπίτι στο Ζάππειο που κοιτάει τον Εθνικό κήπο και δεν θα μπορούσε παρά να έχει την προσωπική του σφραγίδα.

Δείτε πώς είναι το σπίτι του σχεδιαστή στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved