Ο Φωκάς Ευαγγελινός εξηγεί γιατί ο Ρουβάς, η Βίσση και η Βανδή είναι ακόμη στην κορυφή
Showbiz

Ο Φωκάς Ευαγγελινός εξηγεί γιατί ο Ρουβάς, η Βίσση και η Βανδή είναι ακόμη στην κορυφή

Ο Φωκάς Ευαγγελινός κρύβεται πίσω από πολλές επιτυχημένες μας εμφανίσεις στη Eurοvision και όχι μόνο.

Ο δημοφιλής χορογράφος και σκηνοθέτης μίλησε και αποκάλυψε για ποια δοθυλειά του είναι πολύ υπερήφανος, ενώ ακόμη εξήγησε γιατί ο Σάκης Ρουβάς, η Δέσποινα Βανδή κι η Άννα Βίσση είναι ακόμη νούμερο ένα.

Υπάρχουν κάποιες συνεργασίες που σας στενοχώρησαν;

Πάντα σε έναν διαγωνισμό υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Σίγουρα στενοχωριέμαι, όταν μια συμμετοχή δεν πάει καλά. Συμμετέχω στον διαγωνισμό κάθε φορά δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό, χωρίς να θεωρώ τίποτα δεδομένο.

Εχετε δουλέψει με πολλούς τραγουδιστές και τραγουδίστριες. Νιώσατε απογοητευμένος ή προδομένος από κάποια συνεργασία;

Ποτέ, γιατί θαυμάζω τους καλλιτέχνες με τους οποίους συνεργάζομαι και πάντα ακολουθώ το ένστικτο μου που μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει.

Σταρ όπως είναι ο Σάκης Ρουβάς, η Αννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή -με τους οποίους έχετε επανειλημμένως συνεργαστεί- είναι ακόμα στην κορυφή. Υπάρχει πιστεύετε κάποιο μυστικό για την επιτυχία τους αυτή;

Σαφώς έχουν χάρισμα και αγάπη από τον κόσμο που τους κάνει να μην επαναπαύονται σε αυτό, αλλά το καλλιεργούν και το εξελίσσουν.

Για ποια δουλειά σας είστε πολύ υπερήφανος;

Είμαι πολύ περήφανος που υπήρξα creative director στην τελετή έναρξης και λήξης των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011 που έγιναν στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Διδάσκετε στο Εθνικό Θέατρο και σκηνοθετείτε παραστάσεις του. Πώς καταφέρνετε και τα συνδυάζετε όλα;

Με σωστό προγραμματισμό. Αγαπώ το θέατρο και τους ανθρώπους του, μιλάμε την ίδια γλώσσα, άλλωστε από αυτό ξεκίνησα. Εχω ανάγκη να είναι στη ζωή μου.

Φέτος σκηνοθετήσατε δύο παιδικές παραστάσεις: τη «Φρικαντέλα» στο Christmas Theater και τη «Βυθούπολη» στο Παλλάς. Πώς ήταν η εμπειρία σας αυτή με τα παιδιά;

Τα παιδιά είναι οι πιο αυστηροί κριτές και οι καλύτεροι σκηνοθέτες. Αφού μπορείς να τους δώσεις ένα κουτί και να το μετατρέψουν με τη φαντασία τους σε διαστημόπλοιο. Είναι τεράστια ευθύνη να δημιουργείς θέαμα για παιδιά, πόσω μάλλον όταν έχεις να κάνεις με δύο δύσκολα είδη, ένα μιούζικαλ όπως η «Βυθούηολη» και μια παιδική όπερα όπως η «Φρικαντέλα». Είμαι τυχερός που μέσα από αυτά τα έργα μπόρεσα να δω μέσα από τα μάτια των παιδιών και να νιώσω ξανά παιδί.

Αυτό το διάστημα συνεργάζεστε με το Εθνικό Θέατρο και τους Ρέππα - Παπαθανασίου στην παράσταση «Φεγγάρι από χαρτί» στο Ρεξ...

Πάντα με τον Μιχάλη και τον Θανάση έχουμε μια άψογη και εποικοδομητική συνεργασία, είτε αυτό γίνεται στο σινεμά είτε στο θέατρο.

Ιέ παλαιότερη συνέντευξη σας είχατε πει ότι το μεγαλύτερο σχολείο για εσάς ήταν με τη Ρούλα Κορομηλά στην τηλεόραση. Τι κρατάτε από την εποχή αυτή; Με τη Ρούλα Κορομηλά διατηρείτε επαφή σήμερα; Φυσικά κρατάω επαφή με την Ρούλα, και όντως ήταν το μεγαλύτερο σχολείο για μένα, σε μια εποχή που δεν υπήρχαν το Ιντερνετ και η γρήγορη πληροφορία και έπρεπε να γεννιούνται καινούργιες ιδέες κάθε εβδομάδα χωρίς να επαναλαμβάνεσαι και να αφήνεσαι στην ευκολία σου.

Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved