Μάρκος Σεφερλής: Έτσι έχασε πολλά κιλά - Ο ρόλος της Τσαβαλιά!
Showbiz

Μάρκος Σεφερλής: Έτσι έχασε πολλά κιλά - Ο ρόλος της Τσαβαλιά!

Μάρκος Σεφερλής: Δεν φαντάζεστε πόσα κιλά ήταν και πόσα έχασε ο δημοφιλής ηθοποιός - Πώς τα κατάφερε και τι ρόλο έπαιξε η σύζυγός του 

Το είπε και το έκανε! Σε αυστηρή δίαιτα έβαλε η Έλενα Τσαβαλιά τον Μάρκο Σεφερλή βλέποντας τον δείκτη της ζυγαριάς του να ανεβαίνει... επικίνδυνα. Το τελευταίο διάστημα ο γνωστός κωμικός υπέκυπτε όλο και περισσότερο σε γευστικούς πειρασμούς με αποτέλεσμα να ξεπεράσει τα 100 κιλά.

Γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο από τη σύζυγο του, η οποία ως γνωστόν είναι φανατική οπαδός της υγιεινής διατροφής. «Τον έβαλε σε αυστηρό πρόγραμμα και τα αποτελέσματα είναι ήδη εμφανή», φέρεται να δηλώνει πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού.
Σε πρόσφατη μάλιστα εμφάνιση του, ο Μάρκος Σεφερλής έδειχνε φανερά αδυνατισμένος, λέγοντας πως κατάφερε να χάσει 13 κιλά.

Χάρη στη στήριξη και στις διατροφικές συμβουλές της γυναίκας του, χάνει δύο κιλά ανά εβδομάδα, κάτι που τον χαροποιεί ιδιαίτερα. «Έχασα δύο κιλά την τελευταία εβδομάδα, ξεφούσκωσα, πηγαίνω κάθε εβδομάδα, με βλέπει, μου λέει πού πρέπει να χάσω και είναι μία εξειδικευμένη δίαιτα, δεν είναι γενική...», λέει ο ίδιος.

Όλοι γνωρίζουν πως το φαγητό είναι η μεγάλη του αδυναμία και με τη βοήθεια αυτού κατέκτησε άλλωστε και την καρδιά της συζύγου του. Η τελευταία μάλιστα έχει αδυναμία στα ζυμαρικά και παλαιότερα στην εκπομπή που παρουσίαζαν μαζί, ο Μάρκος είχε μαγειρέψει το αγαπημένο της πιάτο!

«Το φαγητό αυτό έκανε την Έλενα Τσαβαλιά να πέσει στην αγκαλιά μου χωρίς να το σκεφτεί...» αποκάλυψε ο γνωστός κωμικός για το σουφλέ του.

Στόχος του Μάρκου είναι να ακολουθεί έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, αποφεύγοντας τα τηγανητά και τα γλυκά, τα οποία είναι και αυτά που τον παχαίνουν. Έχει καταλάβει άλλωστε πως το δύσκολο δεν είναι τόσο να χάσει κιλά, όσο να διατηρήσει σταθερό το βάρος του. Με τη σύζυγο του Έλενα Τσαβαλιά στο πλευρό του, δεν έχει να ανησυχεί για το παραμικρό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved