Ο Σάκης Τανιμανίδης σε απόγνωση με τα μαλλιά του! Το θέμα που βασανίζει όλους τους άντρες (photos)
Showbiz

Ο Σάκης Τανιμανίδης σε απόγνωση με τα μαλλιά του! Το θέμα που βασανίζει όλους τους άντρες (photos)

Κορονοϊός: Με τα μαγαζιά να είναι κλειστά σε όλη την επικράτεια, ο Σάκης Τανιμανίδης μάλλον θα κάνει τα μαλλιά του... πλεξούδα μέχρι να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. 

Γιατί μαζί με τα μαγαζιά, κλειστά είναι και τα κομμωτήρια και έτσι ο γνωστός παρουσιαστής δεν μπορεί να κουρέψει τα μαλλιά του.

Έτσι, αποφάσισε να... διακωμωδήσει την όλη κατάσταση, ανεβάζοντας φωτογραφίες και βίντεο με το πόσο έχουν μεγαλώσει τα μαλλιά του.

Μάλιστα έγραψε και το εξής σχόλιο:

«Μαλλί-Καραντίνα! Πες την αλήθεια...από το 1 μέχρι το 10 σε πόσο χάλια κατάσταση είναι το μαλλί σου?! Εγώ όπως βλέπετε είμαι στο 11!»

Δείτε το βίντεο...

Να θυμίσουμε ότι ο Σάκης μαζί με τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα ήταν από τα πρώτα θύματα του κορονοϊού στην ελληνική σόουμπιζ με την παρουσιάστρια να νοσεί πρώτα και ύστερα να... παρασύρει μαζί της και τον σύζυγό της.

Ευτυχώς, πέρασαν την ασθένειά τους με σχετικά ελαφρά συμπτώματα όμως κράτησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ώστε να μη διαδώσουν τον ιό.

Βρίσκονται στην τρίτη εβδομάδα -και βάλε- καραντίνας και όπως δείχνουν τα πράγματα, θα περάσουν τόσες και άλλες τόσες μέρες μέχρι να επιστρέψουν, όπως όλοι μας, στην κανονικότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved