Η Ελίνα Ακριτίδου είναι μία ευτυχισμένη μαμά! Έχετε δει τα τρία παιδιά της; (Photos)
Showbiz

Η Ελίνα Ακριτίδου είναι μία ευτυχισμένη μαμά! Έχετε δει τα τρία παιδιά της; (Photos)

H Ελίνα Ακριτίδου εκτός από μια από τις καλύτερες ηθοποιούς της γενιάς της είναι και μία ευτυχισμένη μαμά της Ρωξάνης, του Νικόλα και του Αλέξανδρου.

Προσφάτως μάλιστα, ο βενιαμίν της οικογένειας είχε γενέθλια και γιόρτασαν όλοι μαζί, εν μέσω καραντίνας λόγω κορονοϊού, όπως τού άρμοζε.

Μάλιστα, ανέβασε και φωτογραφία του γλυκύτατου Αλέξανδρου ο οποίος έχει τη ματιά της μαμάς του.

Και έγραψε στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας: "Διπλά γεννέθλια!! Διήμερο πάρτυ!! Κεκλεισμένων των θυρών φυσικά! Παρ’ολα αυτά δεν χάνουμε το κέφι μας και χαιρόμαστε την κάθε μας στιγμή, ΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΠΙΤΙ!!!

Μαγειρεύουμε, παίζουμε, κάνουμε γυμναστική, διαβάζουμε, βλέπουμε ταινίες, χορεύουμε, κάνουμε όνειρα για το μέλλον... και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!!! Μόνο που δεν μπόρεσα να πάρω δώρο στο αγοράκι μου!!!

Αλλά ούτε αυτό πειράζει!!! Θα του το χρωστάω!!! Θα θυμόμαστε για πάντα και οι δύο μας αυτά τα γενέθλια!! Χρόνια μας πολλά λοιπόν! Να μας χαίρεστε!! Να είναι η κάθε μέρα όλων μας καλύτερη από την προηγούμενη και να μετρήσουμε όσο λιγότερες απώλειες γίνεται!! Καλή δύναμη και καλή ελευθερία!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΕΥΧΕΣ!!!".

Η Ελίνα Ακριτίδου είναι εδώ και 13 χρόνια ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της, του γνωστού σκηνοθέτη Γιώργου Κουτσουδάκη και οι καρποί του έρωτά τους είναι η 17χρονη Ρωξάνη, ο 13χρονος Νικόλας και ο 11χρονος Αλέξανδρος.

Εν μέσω κορονοϊού, η ευτυχισμένη μαμά περνάει περισσότερο χρόνο με τα παιδιά της και απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή που τόσο πολύ της είχε λείψει μετά την επιστροφή της στην τηλεόραση με τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, Τατουάζ.

Πλέον όμως είναι ξανά πίσω στην οικογενειακή εστία και απολαμβάνει την κάθε της στιγμή με τα πιο αγαπημένα της πρόσωπα.

Δείτε φωτογραφίες των παιδιών της τις οποίες η ίδια έχει ανεβάσει στην προσωπική της σελίδα στο instagram.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved