Σε απόγνωση ηθοποιός από το Κόκκινο ποτάμι: «Δεν έχω λεφτά ούτε για μακαρόνια» - Λύγισε on camera
Showbiz

Σε απόγνωση ηθοποιός από το Κόκκινο ποτάμι: «Δεν έχω λεφτά ούτε για μακαρόνια» - Λύγισε on camera

Η μαρτυρία της ηθοποιού πραγματικά συγκλονίζει.

Την ηθοποιό την είδαμε στο πετυχημένο σήριαλ του Alpha «Έλα στη θέση μου» αλλά και στο «Κόκκινο ποτάμι».
Σήμερα μετά το τέλος των γυρισμάτων των σήριαλ, η ηθοποιός που μεγαλώνει μόνη της το γιο της, συγκλονίζει με τη μαρτυρίας της και δήλωσε στο «Μαζί σου» ότι βρίσκεται σε απόγνωση αφού η σύμβασή της δεν της επιτρέπει να ενταχθεί στο πρόγραμμα των 800 ευρώ που δίνει το κράτος.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ και ράγισε καρδιές.


«Βρίσκομαι σε άθλια οικονομική κατάσταση. Ορισμένοι άνθρωποι δεν μπορούν να ενταχθούν στην ΕΡΓΑΝΗ. Δούλεψα στο Κόκκινο Ποτάμι και στο Έλα στη θέση μου αλλά δεν μπορεί να με εντάξει η εταιρεία στο πρόγραμμα γιατί τα γυρίσματά μου τελείωσαν τον Φλεβάρη», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Εγω ως χαμηλά αμειβόμενη είμαι και ήμουν πάντα σε άθλια οικονομική κατάσταση. Πολλοί θέλησαν να με βοηθήσουν, Όχι δε θέλω,νιώθω άσχημα γιατί είναι σαν ζητιανιά (...) Πρέπει να εγκαταλείψω τα όνειρά μου. Δεν υπάρχουν χρήματα ούτε να πάρουμε μακαρόνια! Υπάρχει η πικρία ενώ εργάστηκες δεν μπορείς να πάρεις κάποια χρήματα λόγω της σύμβασή σου. Είμαι ξαφνικά χαμένη»

Σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή ήταν και η Βάνα Μπάρμπα η οποία τόνισε πως σε αυτή την κατάσταση είναι πάρα πολλοί ηθοποιοί.

Δείτε ποια είναι η ηθοποιός στη gallery που ακολουθεί:

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved