Κατερίνα Σικινιώτη: Οι δύσκολες στιγμές στην Πορτογαλία και η αγωνία για τους συγγενείς της 
Showbiz

Κατερίνα Σικινιώτη: Οι δύσκολες στιγμές στην Πορτογαλία και η αγωνία για τους συγγενείς της 

Κατερίνα Σικινιώτη: Η καλλονή, που στέφθηκε Μις Πορτογαλία το 2013 κάνοντας περήφανη τη χώρα μας, εργάζεται σήμερα ως δικηγόρος στην Πορτογαλία 

Δύσκολες στιγμές περνάει η Κατερίνα Σικινιώτη, που ζει στην Πορτογαλία, καθώς βλέπει τα κρούσματα από τον νέο κορονοϊό να αυξάνονται συνεχώς. Ομως η πανέμορφη Ελληνίδα, που βρίσκεται σε «καραντίνα» στο σπίτι της, δεν σταματά να σκέφτεται την οικογένεια της, τα αγαπημένα της πρόσωπα, όπως τον πατέρα της και τον αδελφό της, αλλά και συγγενείς της που ζουν στη Μύκονο.

Η καλλονή, που στέφθηκε Μις Πορτογαλία το 2013 κάνοντας περήφανη τη χώρα μας, εργάζεται σήμερα ως δικηγόρος, ενώ παράλληλα κάνει επιλεκτικές δουλειές στον χώρο της μόδας.

«Αυτήν τη δύσκολη περίοδο που περνάμε, δίνουμε νέα σημασία στις ανθρώπινες σχέσεις. Πάνω απ' όλα, ας μάθουμε ότι το να είσαι μόνος μερικές φορές είναι καλό. Ας εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να προβληματιστούμε, να ηρεμήσουμε από τους γρήγορους ρυθμούς μας και να ονειρευτούμε, θα έρθουν καλύτερες μέρες», αναφέρει, μεταξύ άλλων.

Ωστόσο, το μυαλό της βρίσκεται και στην Ελλάδα, όπου ζουν τα αγαπημένα της πρόσωπα. «Βρισκόμαστε σε καραντίνα εδώ και τρεις εβδομάδες. Είναι μία δύσκολη περίοδος, αλλά οι άνθρωποι πρέπει πραγματικά να καταλάβουν ότι αυτός ο κορονοϊός είναι επικίνδυνος και μπορεί να προκαλέσει βλάβη σε πολλούς ευάλωτους ανθρώπους. Ευτυχώς, εγώ είμαι ασφαλής στο σπίτι, όπου και παραμένω, κάνοντας από μακριά την εργασία που είναι απαραίτητη για το δικηγορικό γραφείο μου», δηλώνει στο «Secretι» και εξηγεί πως επικοινωνεί συχνά με τα αγαπημένα της πρόσωπα στη Μύκονο.

«Ευτυχώς, η οικογένεια μου στην Ελλάδα είναι εντάξει στο σπίτι στη Μύκονο, όπου και μένουν, και δεν βγαίνουν καθόλου έξω. Συμμορφώνονται με τα μέτρα και τα τηρούν και έτσι δεν ανησυχώ και εγώ. Ελπίζω πως όλοι μαζί θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, θα προσπαθήσουμε όσο χρειαστεί για να τα καταφέρουμε», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved