Kορονοϊός: Χριστίνα Κοντοβά: «Επιτέλους είμαστε καλά» (photos)
Showbiz

Kορονοϊός: Χριστίνα Κοντοβά: «Επιτέλους είμαστε καλά» (photos)

Η Χριστίνα Κοντοβά και ο σύντροφός της Τζώνη Καλημέρης νόσησαν από τον κορονοϊό και περιγράφει πως ήταν αυτή η δεκαπενθήμερη περιπέτεια 

Θετικοί στον κορονοϊό βρέθηκαν η Χριστίνα Κοντοβά και ο Τζώνη Καλημέρης, με τη σχεδιάστρια να περιγράφει την πρωτόγνωρη αυτή εμπειρία. «Επιτέλους είμαστε καλά. Το περάσαμε αρκετά ήπια», λέει και συνεχίζει αναλυτικά: «Το καταλάβαμε γιατί είχαμε συμπτώματα. Αγκαλιάσαμε κάποιους φίλους ένα βράδυ που βγήκαμε και την άλλη μέρα το πρωί κάποιος από την παρέα μας ειδοποίησε ότι έκανε το τεστ λόγω επαφής του με επιβεβαιωμένο κρούσμα. Επειδή βγήκε θετικός καθίσαμε αμέσως στο σπίτι προληπτικά».

Η πορεία της υγείας τους όπως η ίδια επιβεβαιώνει, δεν έμεινε σταθερή: «Μετά από τρεις-τέσσερις ημέρες παρουσίασα λίγο πονόλαιμο, αλλά το πιο σοβαρό ήταν ότι με πονούσε όλο μου το σώμα και από εκεί κατάλαβε η γιατρός μου και μου είπε "το έχεις σίγουρα και δεν βγαίνεις από το σπίτι"». Παράλληλα, περιγράφει την κατάσταση του αγαπημένου της Τζώνη Καλημέρη, ο οποίος έχει διατελέσει διευθύνων σύμβουλος σε τηλεοπτικούς σταθμούς. «Ο Τζώνη είχε λίγο βήχα και δέκατα. Μετά ξεκινήσαμε και οι δύο να κάνουμε δέκατα. Σε ήπια μορφή. Για εμένα το πιο δύσκολο ήταν ο πόνος στο σώμα. Ειδικά τις πρώτες ημέρες έπαιρνα παυσίπονα».

Περιγράφοντας την πορεία της υγείας τους η Χριστίνα Κοντοβά λέει με έκπληξη: «Μετά από τρεις-τέσσερις ημέρες σταμάτησε. Δεν είχαμε κανένα σύμπτωμα για περίπου πέντε ημέρες. Είχαμε μόνο μια μικρή κόπωση, μια εξάντληση, αλλά μετά εμφανίστηκαν ξανά τα συμπτώματα, τα δέκατα και οι πόνοι στο σώμα. Συνολικά όλο αυτό κράτησε 15 ημέρες. Είχαμε πολύ έντονα την έλλειψη όσφρησης και γεύσης. Ετρωγα σοκολάτα και, πέρα από την υφή της δεν είχα τη γεύση. Απώλεια γεύσης και όσφρησης σχεδόν 100%, τα οποία τελικά επανήλθαν σταδιακά μετά από τρεις-τέσσερις ημέρες».

«Μείναμε σπίτι. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που το απολαμβάνει το σπίτι του.Το χάρηκα, γιατί γενικά δουλεύω σε έντονους ρυθμούς. Βρήκα την ευκαιρία να ασχοληθώ με το σπίτι μου και να κάνω τα πράγματα που δεν προλάβαινα να κάνω ποτέ. Να μαγειρέψω, να πειραματιστώ με νέες συνταγές να δούμε ταινίες και σειρές ή να μην κάνω τίποτα. Να ξαπλώνω το μεσημέρι, να μιλάω με τις φίλες μου και την οικογένεια μου στο τηλέφωνο, να ζωγραφίζω... Θυμήθηκα παλιά μου χόμπι. Δεν έχω πει "ποπό, κλείστηκα μέσα" και επίσης είμαι ένας άνθρωπος που είναι λίγο στρατιώτης. Πρέπει να μείνω μέσα; Θα το κάνω χωρίς να γκρινιάζω».

Οσο για το πως το βιώνει με τον σύντροφό της λέει χαρακτηριστικά: «Ο Τζώνη είναι πιο ενεργητικός από εμένα και του ήταν πιο δύσκολο να προσαρμοστεί. Περνάμε, όμως καλά ο ένας με τον άλλον και είμαστε άνθρωποι που μένουμε πολύ οι δυο μας και σε νορμάλ συνθήκες. Ετσι, μας ήταν εύκολο να μείνουμε σε περιορισμό στο σπίτι. Δεν έχω νιώσει να πιέζομαι, γιατί μου είχε λείψει το να καθίσω σπίτι. Ακόμη και στον ελεύθερο χρόνο μου ταξίδευα. Δεν είχα καθίσει ποτέ σπίτι τόσο καιρό και τώρα το απολαμβάνω».

Διαβάστε τη συνέχεια στην gallery που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved