Showbiz

Αλ. Παλαιολόγου: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά τον χαμό του πατέρα της: «Δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω»

Gossip-tv Team

Συγκλονισμένη είναι ακόμα η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου από τον πρόσφατο χαμό του πατέρα της η οποία μίλησε στην εκπομπή Έλα χαμογέλα για αυτό. 

Η αγαπημένη ηθοποιός βίωσε πρόσφατα μία πολύ δύσκολη περίοδο και συνεχίζει να τη βιώνει μιας και ο πόνος από την απώλεια ενός τόσο αγαπημένου της προσώπου, την έχει καταρρακώσει. Η ίδια, στις πρώτες της δηλώσεις μετά από μία τέτοια απώλεια, είπε χαρακτηριστικά:

«Ο μπαμπάς μου ήταν ο άνθρωπος που με μύησε σε πολλά καλλιτεχνικά πράγματα. Του άρεσε πολύ η όπερα, με πήγαινε στη λυρική σκηνή συνέχεια, του άρεσε το μπαλέτο, άρχισα να κάνω μπαλέτο.

Με τη μαμά και το μπαμπά πηγαίναμε πάρα πολύ συχνά στο θέατρο. Όταν είχα χωρίσει, θυμάμαι χαρακτηριστικά 14 Φλεβάρη του Αγίου Βαλεντίνου στο θέατρο είχε έρθει μια τεράστια ανθοδέσμη και ήταν από τον μπαμπά μου. Γενικά είχαμε μια εξαιρετική σχέση και οι γονείς μου είχαν μια εξαιρετική σχέση. Τους θυμάμαι μέχρι πρόσφατα να χορεύουν ταγκό στον κήπο…

Δεν πρόλαβα να τον δω και να τον χαιρετήσω. Με πήρε τηλέφωνο η μητέρα μου και με ειδοποίησε ότι είχε φύγει... Δεν πρόλαβα να πάω να τον δω… Για λόγους ασφαλείας δεν άνοιξαν το φέρετρο. Αλλά δεν έχει να κάνει γιατί τον έχω πάντα μέσα στην ψυχή μου και τον έχω έτσι όπως θέλω να τον έχω, γλυκό, χαρούμενο… Ήταν ένας άγιος άνθρωπος».

Δείτε τι άλλο είπε η ηθοποιός στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved