Showbiz

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη βγήκε πρώτη φορά μετά το lockdown και σοκαρίστηκε με αυτό που αντίκρισε! (video)

Gossip-tv Team

Η Πέγκυ Τρικαλιώτη ήταν σε καραντίνα για παραπάνω από 20 μέρες και σήμερα, πρώτη μέρα, αποφάσισε να βγει λίγο στη γειτονιά της για να περπατήσει! Όμως, σοκαρίστηκε με αυτό που αντίκρισε!

 

 

Η αγαπημένη ηθοποιός η οποία μένει σε μία σχετικά ήσυχη γειτονιά, σήμερα που είδε πως ήταν καλός ο καιρός και μετά από τόσες πολλές ημέρες εγκλεισμού, είπε να ξεμουδιάσει λίγο εκτός σπιτιού και να κάνει μία βόλτα στους δρόμους γύρω από το σπίτι της.

Ακολούθησε λοιπόν τη γνωστή διαδικασία με μήνυμα στον πενταψήφιο αριθμό για άθληση, φόρεσε τη φόρμα της και βγήκε για περίπατο.

Μόνο που δεν περίμενε πως θα αντίκριζε μία γεμάτη γειτονιά με όλους τους γείτονές της -ίσως και όχι- να έχουν ξεχυθεί στους δρόμους με τα παιδιά τους και να κάνουν ακριβώς το ίδιο.

"Πραγματικά σοκαρίστηκα" είπε η Πέγκυ Τρικαλιώτη η οποία σημείωσε στο βίντεο που ανέβασε στο instagram πως ο περίπατος στη γειτονιά της ήταν κάτι που συνήθιζε παλιά, πριν τα περιοριστικά μέτρα και πως δεν περίμενε πως θα συναντούσε τόσο πολύ κόσμο σε αυτή την ήσυχη γειτονιά.

Δείτε τι άλλο είπε, στο βίντεο...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved