To πρώτο Πάσχα της Τζένης Μπότση με την κόρη της και σε… καραντίνα! (Photos)
Showbiz

To πρώτο Πάσχα της Τζένης Μπότση με την κόρη της και σε… καραντίνα! (Photos)

Η Τζένη Μπότση και ο σύζυγό της, Αλέξανδρος Μιχαλάς, αυτό το διάστημα, όπως όλοι μας βέβαια, μένουν σπίτι και φροντίζουν να τηρούν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Για το ζευγάρι βέβαια αυτό το Πάσχα θα είναι ιδιαίτερο καθώς θα είναι το πρώτο που θα περάσουν οικογενειακά μαζί με την κορούλα τους.

Η Τζένη Μπότση, τον περασμένο Νοέμβριο έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι. Μια εγκυμοσύνη που η ίδια η ηθοποιός θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ουδείς – πέρα από τους δικούς της ανθρώπους- δεν γνώριζε πως η Τζένη ήταν έγκυος. Το χαρμόσυνο νέο μάθαμε όλοι μας όταν η ηθοποιός είχε ήδη φέρει στον κόσμο την μικρή της πριγκίπισσα.

Η ίδια είχε δηλώσει: «Δημιούργησα ένα πολύ ωραίο πυρήνα γύρω μου, είχα ωραία παρέα και βίωσα την εγκυμοσύνη μου όπως ήθελα. Δεν συνηθίζω να μιλώ για την προσωπική μου ζωή. Πιστεύω βαθιά ότι κανείς δεν ενδιαφέρεται για το τι κάνω. Έχουμε μάθει, τα τελευταία χρόνια, να μας αρέσει να κοιτάμε από την κλειδαρότρυπα τις ζωές των άλλων, χωρίς ωστόσο να δίνουμε σημασία», είχε πει.

Αυτό το διάστημα το ζευγάρι περνά μαγικές στιγμές με την κόρη του.

Μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της ηθοποιού έξαλλου βλέπουμε πώς περνούν τις όμορφες στιγμές τους. Διαβάζουν, παίζουν, χαμογελούν και φροντίζουν να απολαμβάνουν, έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες, την διαφορετική καθημερινότητα.

Δες φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved