Showbiz

Φωτεινή Βελεσιώτου – Μυρτώ Αλικάκη: «Μας ενοχλεί η αδικία» (video)

Gossip-tv Team

Δύο καταξιωμένες και πολύ αγαπημένες καλλιτέχνιδες, η τραγουδίστρια, Φωτεινή Βελεσιώτου και η ηθοποιός, Μυρτώ Αλικάκημιλούν για την αδικία.

Οι δύο κυρίες συναντήθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο Συνάντησης» και αναφέρθηκαν στη γνωριμία τους και στα χαρακτηριστικά που τις διακρίνουν.

«Δε θεωρώ ότι είμαι πολύ δυναμική, απλά είμαι αποφασιστική. Όταν πάρω αποφάσεις θα τις... πάρω. Αυτό τουλάχιστον πιστεύω ότι με διακρίνει. Είμαι ευαίσθητος άνθρωπος. Πολλές φορές τραγουδάω και μου σηκώνεται η τρίχα ή βλέπω μια ταινία και γίνομαι λιώμα, ταυτίζομαι», τόνισε αρχικά η Φωτεινή Βελεσιώτου και συνέχισε:

«Με πονάει η αδικία που υπάρχει και όταν αδικούν και εμένα προσωπικά. Αυτό που βλέπω είναι ένα πράγμα χαώδες και με ζορίζει», κατέληξε.

Από την πλευρά της και η Μυρτώ Αλικάκη ανέφερε ότι την ενοχλεί η αδικία: «Αν νιώσω ότι με αδικούν θα αντιδράσω. Πολλές φορές αντιδρώ όταν αδικούν και άλλους ανθρώπους. Θεωρώ ότι η αδικία είναι μέρος της ζωής μας, είναι μοιραίο να σε αδικούν και ενίοτε να αδικείς», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Δείτε στο βίντεο τι άλλο είπαν η Φωτεινή Βελεσιώτου με τη Μυρτώ Αλικάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved