Showbiz

Φωτεινή Βελεσιώτου – Μυρτώ Αλικάκη: «Ζητάμε αληθινούς ανθρώπους στη ζωή μας» (video)

Gossip-tv Team

Η Φωτεινή Βελεσιώτου και η Μυρτώ Aλικάκη μιλούν γι' αυτά που δε συγχωρούν.

Για το ψέμα, την αδικία και τους ανθρώπους που δεν είναι αληθινοί και ντόμπροι, αναφέρθηκαν οι δύο καλλιτέχνιδες στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ, αποκαλύπτοντας παράλληλα πολλά από αυτά που τις χαρακτηρίζουν.

«Ζητάω αληθινούς ανθρώπους στη ζωή μου. Δε με ενδιαφέρει να συμβιώνω με ανθρώπους που κινούνται μέσα στο ψέμα. Είναι πολλοί οι άνθρωποι του ψέματος. Γι' αυτό και έχω περιορίσει τον κύκλο μου, δηλαδή έχω κρατήσει φίλους μόνο καρδιάς», ανέφερε η Φωτεινή Βελεσιώτου.

«Νομίζω δεν είμαι και εγώ μακριά από αυτό που λες», σχολίασε αρχικά η Μυρτώ Αλικάκη και συνέχισε: «Θέλω να νιώθω ότι ο χρόνος μου δεν πάει χαμένος. Θέλω η ζωή μου να αξίζει τον κόπο.

Νιώθω ότι έχω παλέψει πολύ για να απαλλαγώ από πάρα πολλά πράγματα που με βασάνιζαν και με έπνιγαν, παρόλο που δεν έχω υπάρξει ένας καταπιεσμένος άνθρωπος, όμως, όλοι αυτοκαταπιεζόμαστε, έχουμε ενοχές, πάρα πολλά τέτοια που μας βασανίζουν και με ενδιαφέρει πάρα πολύ το αίσθημα της εμπιστοσύνης. Θέλω να εμπιστεύομαι τους ανθρώπους που είναι γύρω μου. Να τους εκτιμώ και να τους σέβομαι και ας είναι στην άλλη άκρη και ας διαφέρουμε πάρα πολύ», τόνισε από την πλευρά της η Μυρτώ Αλικάκη.

Δείτε στο βίντεο τι άλλο είπαν οι δύο πετυχημένες καλλιτέχνιδες:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved