Showbiz

Γιάννης Πλούταρχος: Η καθημερινότητα και η συγκινητική αναφορά στην κόρη του: «Μου λείπει τρομερά»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» μέσω skype μίλησε ο Γιάννης Πλούταρχος.

Ο τραγουδιστής αποκάλυψε στη Φαίη Σκορδά πώς διαχειρίζεται αυτή τη νέα καθημερινότητα λόγω εγκλεισμού, τι είναι αυτό που του έχει λείψει περισσότερο ενώ δε δίστασε να κάνει και μια συγκινητική αναφορά την κόρη του, Κατερίνα, η οποία είναι στην Κύπρο.

«Περνάμε κάτι πρωτόγνωρο, δεν θα μπορούσε να το είχε φανταστεί κανείς από εμάς, είναι πολύ σοβαρό. Προσπαθούμε να οργανώσουμε κάποια πράγματα στην οικογένειά μας και στο πρόγραμμά μας, τα μαθήματα των παιδιών, λίγο άθληση, η διατροφή να μην είναι ανεξέλεγκτη. Όπως όλος ο κόσμος. Δεν μπορώ να πω ότι είμαι στην καλύτερη μου φάση», ανέφερε ο Γιάννης Πλούταρχος περιγράφοντας την νέα καθημερινότητα λόγω κορονοϊού.

Όσο για την κόρη του, του λείπει πολύ.

Συγκινημένος είπε: «Μου λείπει το παιδί μου τρομερά. Και πριν μου έλειπε γιατί σπουδάζει στην Κύπρο, αλλά τώρα δεν ξέρω, το βιώνω διαφορετικά. Την αγαπάω πάρα πολύ, μας λείπει σε όλους, τρώμε και το πιάτο της είναι εκεί. Είναι φυσιολογικό γιατί το κορίτσι σπουδάζει και πριν μας έλειπε, αλλά τώρα είναι διαφορετικό, είμαστε όλοι μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ, θα βγούμε βόλτα με τα σκυλάκια να ανασάνουμε και μας λείπει»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved