Αυτοί ήταν οι προορισμοί που τίμησαν το περσινό Πάσχα οι celebrities – Φέτος… από φωτογραφίες μόνο!
Showbiz

Αυτοί ήταν οι προορισμοί που τίμησαν το περσινό Πάσχα οι celebrities – Φέτος… από φωτογραφίες μόνο!

Μπορεί το περσινό Πάσχα οι celebrities να έφτιαξαν βαλίτσες και να γιόρτασαν σε νησιά και επαρχίες, ωστόσο το φετινό Πάσχα λόγω της επέλασης του κορονοϊού, θα τους βρει στην πρωτεύουσα.

Παρ’ όλα αυτά τόσο εμείς με τις αποκλειστικές μας φωτογραφίες τόσο και οι ίδιοι με τις φωτογραφίες που ανέβασαν στα social media έχουμε κι έχουν ωραίες αναμνήσεις και υλικό ώστε να σχεδιάσουν ακόμη καλύτερα στο Πάσχα που ελπίζουμε του χρόνου μας σε μια… άλλη –όμορφη- κατάσταση.

Πάμε να δούμε πώς είχαν περάσει τις περσινές άγιες ημέρες οι επώνυμοι!

Όπως κάθε Πάσχα έτσι και το περσινό η Ελένη Μενεγάκη με την οικογένεια της το πέρασε σε εξωτικό προορισμό. Η παρουσιάστρια συνηθίζει τα τελευταία χρόνια το Πάσχα να το περνά σε εξωτικά μέρη, έχοντας στο πλευρό της φυσικά την οικογένειά της, τον σύζυγό της και τα παιδιά της. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα τους ακολουθεί και η χαριτωμένη, μικρή Μαρίνα.

Η Φαίη Σκορδά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Ανω Πoρόια Σερρών, μαζί με τους γιους Γης, Γιάννη και Δημήτρη, καθώς και με δικούς της ανθρώπους, όπως συνηθίζει να κάνει, άλλωστε, κάθε χρόνο.

Οικογενειακώς ταξίδεψαν στο Μαϊάμι η Μαριέττα Χρουσαλά και ο Λέων Πατίτσας.

Στο Πόρτο Υδρα, όπου έχει την εξοχική της κατοικία, βρέθηκε η Ελλη Κοκκίνου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια είχε μαζί της τον μονάκριβο γιο της, Αλέξανδρο, και τη μητέρα της.

Σε ένα διάλειμμα από τις τηλεοπτικές αλλά και θεατρικές της υποχρεώσεις και με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα η Ζέτα Μακρυπούλια έφτιαξε βαλίτσες και ταξίδεψε μακριά.

Ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά με τον γιο τους Χάρη έκαναν Πάσχα μακριά από την Ελλάδα. Αυτή, δεν ήταν η πρώτη φορά που το ζευγάρι επέλεξε μια πόλη του εξωτερικού, αφού αυτό είχαν κάνει και τα προηγούμενα χρόνια όπου είχα βρεθεί στην Αμερική, την Πράγα και τη Βαρκελώνη.

Η Ναταλία Γερμανού βρέθηκε κι εκείνη με παρέα τον Νίκο Μουτσινά και τη Μαίρη Συνατσάκη στην Κρήτη

H Κρήτη το περσινό Πάσχα είχε την τιμητική της. Αρκετοί εκπρόσωποι της εγχώριας showbiz βρέθηκαν στην Ελούντα και πέρασαν λίγες μέρες ξεγνοιασιάς με καλούς τους φίλους και συναδέλφους.

Δες στη gallery φωτογραφίες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved