Showbiz

Ζέτα Δούκα: Συγκινητικό! Η κόρη της χαιρετούσε από μακριά τη γιαγιά «Σπάει η καρδιά μου…»! (Video)

Gossip-tv Team

Λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας, η επικοινωνία και οι επαφές έχουν αλλάξει, όμως η αγάπη παραμένει πάντα δυνατή!

Η Ζέτα Δούκα επισκέφτηκε τη μαμά της με την κόρη της και της μίλησαν από μακριά. Της άφησαν τσουρέκια και αυγά και της ευχήθηκαν «Καλή Ανάσταση»!

Η μικρούλα μόλις είδε τη γιαγιά της χοροπηδούσε σα τρελή από χαρά και η γιαγιά της την χαιρετούσε από το μπαλκόνι. Μία εικόνα συγκινητική!

Η καρδιά της Ζέτας Δούκα ήταν έτοιμη να «σπάσει»!

Η ηθοποιός δημοσίευσε τη συγκεκριμένη στιγμή και σχολίασε: «Ναι, θα είναι ένα πολύ διαφορετικό Πάσχα το φετινό, περίεργο και...στενάχωρο.

Δεν θα αγκαλιάσουμε , δεν θα φιλήσουμε τους παππούδες, τις γιαγιάδες και τους φίλους μας, ούτε θα σπάσουμε αυγά και θα τσουγκρίσουμε ποτήρια... Κι αυτό, όσο και να το επεξεργαστείς στο μυαλό σου, πονάει!

Είναι όμως αναγκαίο να γίνει έτσι ή για να το πω διαφορετικά, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει αλλιώς. Εάν αγαπάμε, όπως λέμε, τους δικούς μας, πρέπει να συνεχίσουμε για λίγο ακόμα, να τους προστατεύουμε με την απόσταση μας, έστω κι αν η καρδιά μας...σπάει( όπως η δική μου σήμερα πηγαίνοντας αυγά και τσουρέκι στις γιαγιάδες με την Θάλεια). Καλό Πάσχα σε όλους μας και καλή λευτεριά!!!! #easter #grandmothers #granddaughter #love #quarantine #noteasybutnecessary»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved