Showbiz

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Άλλος άνθρωπος στην καραντίνα! Η απώλεια κιλών και το κούρεμα με την... ψιλή

Gossip-tv Team

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης διανύει μία πολύ όμορφη περίοδο αφού περιμένει πώς και πώς τον ερχομό του πρώτου του παιδιού και στο μεταξύ, εν μέσω καραντίνας, προσέχει πολύ τη φόρμα του και κάνει αλλαγές στην εμφάνισή του. 

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης «μένει σπίτι» και μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 για την εμπειρία αυτή.

Όπως παρατήρησε η Φαίη Σκορδά, ο ηθοποιός άλλαξε πολύ σε ό,τι αφορά την εξωτερική του εμφάνιση αποκαλύπτοντας πως κάνει τρέξιμο καθημερινά που του αρέσει πολύ. Επίσης, άφησε και τη σύντροφό του Λένα Δροσάκη να του πάρει με την... ψιλή τα μαλλιά μιας και είχαν μακρύνει πολύ ενώ άφησε και μούσι.

Δείτε στην παρακάτω gallery πόσο έχει αλλάξει ο ηθοποιός λόγω... καραντίνας:

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε όλους τους φόβους που έχει λόγω κορονοϊού. Συγκεκριμένα είπε:

«Έχουμε περάσει από όλα τα στάδια, τον φόβο, το άγχος. Σίγουρα όλους μας μάς φόβισε αυτό το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά για τον κορονοϊό ενώ μοιράστηκε και την εμπειρία του από το ταξίδι του την Πρωτοχρονιά στο Μιλάνο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να ήταν και κοντά όλο αυτό το πράγμα και να το περάσαμε ξώφαλτσα».

Ο ηθοποιός είπε πως το μωρό τους έρχεται τον Αύγουστο και δεν έκρυψε ότι είναι λίγο αγχωμένος εξαιτίας της πανδημίας. «Όλο αυτό το άγνωστο με τον ιό και τις εγκύους είναι αγχωτικό, δεν ξέρεις πόσο μπορεί να επηρεάσει μια έγκυο, το μωρό, ακούμε διάφορα, μαθαίνουμε διάφορα», είπε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Ο δημοφιλής και ταλαντούχος ηθοποιός, εμφανίστηκε επίσης πολύ προβληματισμένος για την οικονομική κατάσταση των ηθοποιών που δεν είναι πρώτα ονόματα και εξέφρασε τη δική του άποψη πάνω στο θέμα.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved