Ζέτα Δούκα: Η καθημερινότητά της εν μέσω καραντίνας έχει δραστηριότητες που θα υιοθετήσεις
Showbiz

Ζέτα Δούκα: Η καθημερινότητά της εν μέσω καραντίνας έχει δραστηριότητες που θα υιοθετήσεις

Η Ζέτα Δούκα ήταν πάντα μια δραστήρια γυναίκα και παραμένει ακόμη και στην συνθήκη της καραντίνας.

Η δημοφιλής ηθοποιός, η οποία έκανε τηλεοπτικό comeback στο «Καφέ της Χαράς», φαίνεται πως δεν ξεχνά όσα την κάνουν χαρούμενη κι έτσι φροντίζει να γεμίζει τις μέρες της με δημιουργικούς τρόπους, μένοντας σπίτι.

Έτσι, λοιπόν, η Ζέτα Δούκα συνεχίζει να αθλείται ακόμη και στο σπίτι. Κάνει workouts και διατηρεί τη σιλουέτα της σε φόρμα, αφού η γυμναστική βοηθά πολύ στην καλή ψυχολογία, αλλά και στη σωματική ευεξία. Μάλιστα, έχει κοινοποιήσει στιγμή της όσο γυμνάζεται, δίνοντας και διατροφικά tips.

«Η διατήρηση της ισορροπίας σώματος και πνεύματος, είναι ίσως το μεγαλύτερο επίτευγμα! Γι αυτό φροντίζω μέσα στην ημέρα να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και μου προσφέρουν ανάσες αισιοδοξίας, ακόμα κι αν οι συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές. Γυμνάζομαι στο αυτοσχέδιο γυμναστήριο του σπιτιού, κάνω πολλές δραστηριότητες με την οικογένειά μου και προσπαθώ να τρέφομαι όσο το δυνατόν πιο σωστά, αποφεύγοντας τα...ανθυγιεινά τσιμπολογήματα».

Εκτός, όμως, από την γυμναστική απολαμβάνει κι άλλες ήρεμες στιγμές, ενώ ακόμη φροντίζει να περνά ποιοτικό χρόνο με την κόρη της. Χαλαρές στιγμές στον κήπο, βόλτες στη φύση και δώρα είναι μερικά από τα όσα κάνει η δημοφιλής ηθοποιός!

Στις παρακάτω εικόνες θα πάρετε μια γεύση από την ρουτίνα της, μένοντας

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved