Showbiz

Μένουμε ασφαλείς: Τι θα κάνει η εγχώρια σόουμπιζ την πρώτη μέρα μετά την καραντίνα; (video)

Gossip-tv Team

Μένουμε ασφαλείς: Η μεγάλη μέρα της άρσης των απαγορευτικών μέτρων έφτασε και οι εγχώριοι σταρ αποκαλύπτουν τι είναι εκείνο που θα κάνουν πρώτο, μετά τη λήξη της καραντίνας. 

Όλοι καλούμαστε να διαχειριστούμε μία νέα πραγματικότητα καθώς πλέον τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με τη ζωή μας κατά την προ κορονοϊού εποχή.

Τηρώντας λοιπόν όλες τις οδηγίες των ειδικών για να #Μένουμε ασφαλείς, και με όπλα μας, την καλή υγιεινή μας, τις μάσκες και τα αντισηπτικά μας, βγαίνουμε για πρώτη φορά "ελεύθεροι" εκτός σπιτιού για να συνεχίσουμε τη ζωή μας.

Αλήθεια, πώς έχουν φανταστεί αυτή τη μέρα οι διάσημοι της χώρας μας και τι σκοπεύουν να κάνουν πρώτα απ' όλα αυτή τη νέα μέρα που ξημερώνει;

Οι celebrities μίλησαν και αποκάλυψαν τι είναι αυτό που τους έχει λείψει πιο πολύ και τι θέλουν να κάνουν αμέσως μετά τη λήξη της καραντίνας. Άλλος θέλει να επισκεφτεί τον κομμωτή του, άλλος να φτιάξει μαλλί και νύχι, άλλος να πάει βόλτα με τα παιδιά του στην παιδική χαρά και άλλος απλά να απαλλαγεί από γάντια και μάσκες. Πράγμα δύσκολο αλλά...

Δείτε στο βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα, τι δήλωσαν οι celebrities:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved