Showbiz

Αντώνης Σρόιτερ: Δεν πάει ο νους σας τι δήλωσε για τις δύο κόρες του! (Video & Photos)

Gossip-tv Team

O Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, Μεσάνυχτα, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη και για τις δύο υπέροχες κόρες του!

Ο Αντώνης Σρόιτερ τόνισε: «Με τα δικά μου κορίτσια δεν παίζουμε με τις κούκλες, παίζουμε ξύλο. Προς το παρόν είναι λίγο κορίτσια - αγόρια. Είμαι από τους μπαμπάδες που λένε πως στα δεκατρία θα κλείσουν τις κόρες στο μοναστήρι. Θα είμαι καχύποπτος και καταπιεστικός με τα υποψήφια φλερτ πιστεύω. Βέβαια, μιλώντας με ανθρώπους και φίλους που έχουν μεγαλύτερα παιδιά από μένα μου είπαν ότι η ζωή διδάσκει στην πορεία πως συμβιβάζεσαι και είσαι υποχρεωμένος να συμβιβαστείς.»!

Και υπογράμμισε ο Αντώνης Σρόιτερ: «Γιατί πάρα πολύ απλά, την κατάσταση δεν την ελέγχεις, ξεφεύγει από τα δικά σου χέρια. Και αν το πάρεις όλο αυτό με τσαμπουκά βγαίνεις χαμένος. Ακούω όλα αυτά τα “γνώρισε τον φίλο της κόρης σου να τον έχεις από κοντά κλπ”. Και λέω “τι είναι αυτά που λέτε;” Δε ξέρω, τα Μετέωρα εξακολουθούν να μου φαίνονται η καλύτερη λύση. Σε αυτή τη φάση που τα παιδιά είναι πολύ μικρά, είμαι εγώ πιο αυστηρός από τη μαμά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved