Showbiz

Δημήτρης Αποστόλου: «Είχαμε να τα πούμε 5 χρόνια με τον Αλέξανδρο Ρήγα» (video)

Gossip-tv Team

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Δημήτρης Αποστόλου, ο οποίος μίλησε για τη «επανασύνδεση» με τον Αλέξανδρο Ρήγα και όχι μόνο. 

Ο γνωστός δημοσιογράφος και σεναριογράφος έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη ότι έγινε ξανά συγγραφικό δίδυμο με τον Ρήγα για χάρη μιας νέας σειράς που ετοιμάζουν.

«Πριν 4 μήνες μιλήσαμε με τον Αλέξανδρο και δώσαμε μία ευκαιρία στους εαυτούς μας για να δούμε τι μας έχει απομείνει… Από τη δημιουργικότητα, το χιούμορ, τη σχέση, την άνεση που έχουμε… Δεν θίξαμε πολύ τα παλιά.

Ήμασταν πολύ άνετα και οι δύο. Είχαμε να μιλήσουμε πέντε χρόνια» είπε ο Δημήτρης Αποστόλου και συνέχισε μιλώντας για την απόφασή τους να δοκιμαστούν και πάλι ως συγγραφικό δίδυμο. «Φτιάξαμε μια κωμωδία που θα βγει τον Ιανουάριο με τίτλο «Η τούρτα της μαμάς»».

Όσο για το «Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή», ο ίδιος σχολίασε: «Είναι πονεμένη ιστορία το σίριαλ. Κάναμε κάποια ραντεβού με το Mega. Για κάποιο λόγο σταμάτησαν αυτές οι κουβέντες… Θέλαμε να αλλάξουμε όλους τους ηθοποιούς για τη σειρά που είχε σταματήσει γιατί είχαν πλακωθεί όλοι με όλους».

Επίσης, ο Δημήτρης Αποστόλου αποκάλυψε: «Συζητάμε να κάνουμε ταινία το «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή!».

Δείτε τι άλλο αποκάλυψε ο γνωστός σεναριογράφος για τα μελλοντικά σχέδιά του...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved