Άκης Πετρετζίκης: Μαγείρευε για τη βασίλισσα της Αγγλίας σε πολυτελές εστιατόριο! Απίστευτη χλιδή
Showbiz

Άκης Πετρετζίκης: Μαγείρευε για τη βασίλισσα της Αγγλίας σε πολυτελές εστιατόριο! Απίστευτη χλιδή

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι πολύ δημοφιλής, όμως, σπάνια δίνει συνεντεύξεις και μιλάει για πράγματα που κάνει ή έχει κάνει στο παρελθόν.

Πρόσφατα, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και μίλησε για όλους και για όλα.
Ο σεφ αναφέρθηκε σε πολλές λεπτομέρειες της καριέρας του που δεν γνωρίζαμε.
Αποκάλυψε επίσης και τα επαγγελματικά του κατορθώματα πριν έρθει πίσω στην Ελλάδα για να λάβει συμμετοχή στο MasterChef.

Από το Λονδίνο στο MasterChef

To 2006 o Άκης Πετρετζίκης, μετακόμισε στην Μεγάλη Βρετανία και συγκεκριμένα στο Λονδίνο αφού είχε πρώτα εργαστεί σε καλά εστιατόρια της Ελλάδας.
Την ίδια χρονιά ξεκίνησε να εργάζεται ως Chef de Partie στο εστιατόριο Havana στο Μπράιτον, ενώ από το 2008 έως το 2010, εργάστηκε ως Chef de Partie στο ξενοδοχείο The Goring.

Το 2010 επέστρεψε στην Ελλάδα προκειμένου να συμμετάσχει στο τηλεπαιχνίδι MasterChef και έξι μήνες μετά αναδείχτηκε ως ο πρώτος Έλληνας MasterChef.
Την ίδια χρονιά ξεκίνησε η πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση στην καθημερινή στήλη μαγειρικής στην εκπομπή Πρωινό mou, η οποία προβαλλόταν μέχρι το 2014, με παρουσιαστές τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα.

The Goring

Το πολυτελές ξενοδοχείο The Goring βρίσκεται στο Γουεστμίνστερ, σε απόσταση μόλις 800μ. από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και προσφέρει κομψά δωμάτια, γκουρμέ κουζίνα ενώ πολύ συχνά τρώνε εκεί τα μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.
Φυσικά και το προσωπικό του ξενοδοχείου είναι ντυμένο ανάλογα.

Το εστιατόριο Siren και το ψεύτικο βιογραφικό

Την πρώτη του δουλειά ως μάγειρας στο Λονδίνο την έπιασε δίνοντας ψεύτικο βιογραφικό.
Κάποια στιγμή ζορίστηκε και αποφάσισε να φύγει. Τότε ο σεφ του πρότεινε να πάει σε ένα ξενοδοχείο, από τα καλύτερα του Λονδίνου και του έκανε και συστάσεις. Έστειλε λοιπόν το ίδιο ψεύτικο βιογραφικό με κάποιες παραλλαγές, προσθέτοντας ότι δούλευε από τα 15 του αλλά σε καλύτερα εστιατόρια και έπιασε δουλειά, πάλι λόγω βιογραφικού.
Φιλόδοξος και σίγουρος για τον εαυτό του, ήξερε ότι θα τα καταφέρει, όπως και έγινε...

Το συγκεκριμένο εστιατόριο ήταν ένα από αγαπημένα στέκια της βασιλικής οικογένειας, ενώ ο Άκης είναι περήφανος που έχει μαγειρέψει για την βασίλισσα της Αγγλίας.

Δες φωτογραφίες των εστιατορίων στη gallery που ακολουθεί:

Δες το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved