Τ. Παπαλαζάρου για Μενεγάκη στο gossip-tv: «Αν και είχαμε και κακές στιγμές η επίγευση είναι θετική»
Showbiz

Τ. Παπαλαζάρου για Μενεγάκη στο gossip-tv: «Αν και είχαμε και κακές στιγμές η επίγευση είναι θετική»

Ο γνωστός διατροφολόγος Τάσος Παπαλαζάρου είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που έκανε την Ελένη Μενεγάκη να ανέβει στη ζυγαριά και μάλιστα δημόσια!

Δεν το λες και λίγο για μία γυναίκα που εκτίθεται συνεχώς στα φώτα της δημοσιότητας. Ο Τάσος Παπαλαζάρου, ο οποίος μοιράζει τα τελευταία χρόνια τη ζωή του και σε προσωπικό αλλά και σε επαγγελματικό επίπεδο μεταξύ Ελλάδας και Καναδά, δεν φαίνεται να εντυπωσιάστηκε ιδιαίτερα από την απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να δώσει τέλος στην 15χρονη συνεργασία της με τον Alpha και να μείνει εκτός τηλεόρασης για τουλάχιστον έναν χρόνο όπως η ίδια δήλωσε.

Μιλώντας αποκλειστικά στο gossip-tv, ο γνωστός διατροφολόγος είπε σχετικά: «Δεν μου έκανε εντύπωση η απόφαση της Ελένης να σταματήσει την τηλεόραση. Αν και πιστεύω ότι έχει ακόμα να δώσει στην Ελληνική τηλεόραση, θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που τα έχει ζήσει όλα στη ζωή της. Κατάφερε να είναι στην κορυφή για πολλά χρόνια, προφανώς ζύγισε τα πράγματα τώρα, έβαλε και παραμέτρους τις οποίες εμείς μπορεί να μην γνωρίζουμε και πήρε μια απόφαση που σίγουρα είναι αυτό που θέλει τώρα η Ελένη. Από όσο την έχω ζήσει, έτσι το "διαβάζω"».

Όσο για τη γεύση που του έχει αφήσει η συνεργασία του με την Ελένη Μενεγάκη ο ίδιος τόνισε:

«Γενικά θυμάμαι καλά πράγματα αν και είχαμε στη συνεργασία μας και κακές στιγμές, αλλά η επίγευση είναι θετική. Εγώ πήρα πολύ λάμψη από την Ελένη, έζησα 6 πολύ ωραία χρόνια στον Alpha. Μετά πήγαινα ως καλεσμένος. Γενικά η σχέση μου είναι πολύ καλή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved