Showbiz

Συγκινεί ο Σταμάτης Φασουλής: «Δεν υπήρχα για τον πατέρα μου, μου έκανε ότι χειρότερο» (Video)

Gossip-tv Team

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Σταμάτης Φασουλής στην κάμερα της εκπομπής, Έλα χαμογέλα, σχετικά με τον πατέρα του.

Ο Σταμάτης Φασουλής είπε: «Συγκινήθηκα πολύ όταν άκουσα τον “Αμάραντο”, ξύπνησε ένας ολόκληρος κόσμος μέσα μου. Η μητέρα μου συνέβαλε, ο πατέρας μου αδιαφορούσε, ήταν καπετάνιος. Και φαντάσου σε ένα καφενείο ναυτικών να ακούει “ο γιος μου είναι πρώτος μηχανικός”, όλοι ήταν ναυτικοί και ο άλλος έκανε γιο θεατρίνο, καταλαβαίνεις τι θα πέρασε ο άμοιρος. Τώρα το καταλαβαίνω. Δεν μου είπε ποτέ μπράβο, αλλά αισθανόταν σχεδόν τύψεις που μου είχε φερθεί αδιάφορα. Κάθε βράδυ έρχονταν οι γονείς μου να πιούν ένα ποτό και να δουν το νούμερό μου, και όταν έρχονταν να πουν καληνύχτα, ο πατέρας μου δεν ερχόταν».

Και πρόσθεσε: «Ερχόταν η μητέρα μου και μου έλεγε “ο μπαμπάς να σου πει καληνύχτα;” και έλεγα ναι και τότε ερχόταν. Κάτι που έδειχνε ότι με σέβεται πάρα πολύ και ότι θέλει την άδεια να μου μιλήσει, εμένα που ήμουν στο σπίτι και δεν με έβλεπε, ήμουν αόρατος. Δεν με υποτιμούσε, αλλά μου έκανε κάτι χειρότερο, δεν υπήρχα, με είχε εξαφανίσει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved