Σίσσυ Χρηστίδου: Το πριν και το μετά έχει τεράστια διαφορά! Πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά!
Showbiz

Σίσσυ Χρηστίδου: Το πριν και το μετά έχει τεράστια διαφορά! Πώς κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά!

Ή εικόνα της Σίσσυς Χρηστίδου τον τελευταίο καιρό έχει αλλάξει πλήρως. Όχι, δεν είναι πιο όμορφη, απλά ελαφρύτερη. Γιατί πανέμορφη ήταν και πριν αποφασίσει να απαλλαγεί από τα περιττά κιλά. 

Έπρεπε, όμως, να μάθουμε πώς ακριβώς κατάφερε να αποκτήσει μία τελείως διαφορετική σιλουέτα από αυτή στην οποία την είχαμε συνηθίσει τον τελευταίο καιρό.

Ειδικά αυτό το σαββατοκύριακο που η Σίσσυ Χρηστίδου τη μία μέρα (Σάββατο) επέλεξε να εμφανιστεί στην εκπομπή της με φλοράλ κοντό φόρεμα και την άλλη (Κυριακή) με ένα στενό τζιν παντελόνι και κοντό πουκάμισο δεμένο στη μέση, ήταν έντονη η διαφορά σε ό,τι αφορά την απώλεια κιλών.

Όπως μαθαίνουμε, η όμορφη παρουσιάστρια έχασε πάνω από δέκα κιλά τον τελευταίο καιρό χωρίς όμως να κάνει κάποια extreme δίαιτα απώλειας βάρους. Όπως η ίδια εξήγησε στο βίντεο που ανάρτησε στο κανάλι της στο youtube:

«Ναι βρίσκομαι σε δίαιτα, έχει πάει αρκετά καλά το πράγμα. Καταρχάς βρίσκομαι ακόμα σε διαδικασία, οπότε δεν είμαι έτοιμη να σας μιλήσω γι’ αυτό. Δεν υπάρχει όμως κάποια μαγική συνταγή αν περιμένετε. Δεν έχω πάει σε κάποιον διαιτολόγο.

Έχω μεγάλη εμπειρία από δίαιτες, οπότε έχω πάρει κάποια πράγματα και τα έχω αναμείξει. Έχω κάποιες δικές μου συνταγές και σε συνεργασία με τον παθολόγο μου κάναμε κάποια πράγματα… Δεν μπορούσα να κάνω άλλη μία δίαιτα κρέας με σαλάτα, οπότε έκανα δικές μου συνταγές και με βοήθησε να έχω και υδατάνθρακες και γλυκά μέσα».

Και για του λόγου το αληθές, αξίζει να δείτε φωτογραφίες της πριν και μετά για να διαπιστώσετε και εσείς, ιδίοις όμμασι πόσο μεγάλη είναι η διαφορά στην εμφάνισή της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved